Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Doradźcie :) - Norwegia

Czytali temat:
(1930 niezalogowanych)
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
Witam, jestem zafascynowany Norwegią, bardzo chciałbym tam pracować, ale wiadomo jak to jest gdy nie ma się znajomości. Chciałbym tam jechać i poszukać pracy, ale na dobry początek przydałoby się jakieś tanie lokum. Generalnie nie mam sprecyzowanego regionu, najlepiej gdzieś niedaleko lotniska np. Ostfold... Jako doświadczeni mieszkańcy tego pięknego kraju czy moglibyście mi coś poradzić? Gdzie mieszkać, gdzie pracować?? Jeśli chodzi o pracę to generalnie budownictwo, transport, magazyn czy sklep. Na początek nie mam rzecz jasna dużych wymagań. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Panicz93 napisał:
Jeśli chodzi o pracę to generalnie budownictwo, transport, magazyn czy sklep. Na początek nie mam rzecz jasna dużych wymagań.

A Panicz to ma kwalifikacje do tych prac bez "duzych wymagan" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
Jeśli chodzi o wykształcenie to raczej kierunek w drugą stronę, ale doświadczenie choć niewielkie to jest w budowlance, a po za tym mogę się pochwalić że bardzo szybko się uczę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Panicz93 napisał:
Jeśli chodzi o wykształcenie to raczej kierunek w drugą stronę, ale doświadczenie choć niewielkie to jest w budowlance, a po za tym mogę się pochwalić że bardzo szybko się uczę.

Wiedz, ze konkurencje masz tutaj ogromna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
Mam tego świadomość, wkońcu to bardzo atrakcyjny kraj, ale pomimo to jednak chce spróbować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Panicz93 napisał:
Jeśli chodzi o wykształcenie to raczej kierunek w drugą stronę, ale doświadczenie choć niewielkie to jest w budowlance, a po za tym mogę się pochwalić że bardzo szybko się uczę.Z tą szybkością w Nauce , to coś zalewasz , tylko w trzecią stronę ...! .
---
Ponieważ gdybyś był naprawdę taki bystrzak , to dawno miałbyś wszystkie dane informacje z Tego Forum , na takie głupie teksty , jaki Nam Tu Sam zaprezentowałeś ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Panicz93 napisał:
a po za tym mogę się pochwalić że bardzo szybko się uczę.

Skoro jestes taki bystry, to powinienes sie domyslic, ze za nawet najszybsza nauke, nikt ci nie bedzie palcil..... wrecz przeciwnie, to ty pobierajacy nauke powinienes placic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
jakiś język może bo po polsku ciężko, konkretnie wykwalifikowany jesteś na ..., kursy masz ... , samochód, odłożonej kasy ..., oraz jak Gabriel słusznie zauważył mało czytasz ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
gabriel napisał:
Panicz93 napisał:
Jeśli chodzi o wykształcenie to raczej kierunek w drugą stronę, ale doświadczenie choć niewielkie to jest w budowlance, a po za tym mogę się pochwalić że bardzo szybko się uczę.Z tą szybkością w Nauce , to coś zalewasz , tylko w trzecią stronę ...! .
---
Ponieważ gdybyś był naprawdę taki bystrzak , to dawno miałbyś wszystkie dane informacje z Tego Forum , na takie głupie teksty , jaki Nam Tu Sam zaprezentowałeś ...!!! .

Dane i informacje to ja mogę posiadać, ale nic nie zastąpi rad ludzi tam mieszkających. A każdy przypadek jest inny więc nie będe się do końca sugerował kimś innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Panicz93 napisał:

Taaa...... szybko sie ucze albo moge robic wszystko, na taki haczyk rybki nie zlowisz, budowlanka moze jest dostepna bez kwalifikacji , nie wiem dokladnie bo nigdy ine pracowalem w tej branzy. Transport jesli masz prawo jazdy to ok ale to slabe zarobki a sklep panie to jezyk perfekto jak i wlasciwie w poprzednich branzach wymagany. Jesli nie masz duzych wymagan nie wroze ci przyszlosci tutaj. Prosze odbierz to jako dobra rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok