Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
luba5 KubaT (2777 niezalogowanych)
6 Postów

(gugula)
Wiking
jasta, nie widze zwiazku zadnego...

marianek,ja sie nie pytalam o rade,czy mam budowac dom czy kupic, nie pisalam tez ile mam na koncie i czy od tej ilosci pieniedzy ktore mam dostaje pierdolca. pytanie bylo konkretne o przygotowania dzialki pod budowe,wiec nie wiem po co ktos,kto nie ma nic sensownego do piewiedzenia w temacie w goole zabiera glos

Elise, Ghalia dzieki u nas dzialki wszystkie po skosie ida niestety...i wszedzie skala,wiec pewnie bez dynamitu by sie nie obeszlo. nic,poorientuje w lokalnych firmach i bede wiedziec na czym stoje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gugula napisał:
jasta, nie widze zwiazku zadnego...

jeśli chcesz, żeby twoje dzieci miały pod górkę do szkoły...
to proszę bardzo
dalej nie dostrzegaj związku żadnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Zapomnij o nawożeniu!
Albo chyba ze chcesz palowac fundamenty?
Wybierz projekt który pasuje do terenu.
taniej i lepiej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
gugula napisał:
.i wszedzie skala,wiec pewnie bez dynamitu by sie nie obeszlo. nic,poorientuje w lokalnych firmach i bede wiedziec na czym stoje...
Jak skala, to nie jes zle - z jednej strony sie troche wysadzi, to co sie wysadzilo przesunie sie na druga strone dzialki zeby wyrownac i mozna budowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
a tak wogole, to czy spytalas sie czy komuna ma dzialki na sprzedaz i za ile ? Chyba od tego nalezy zaczac kalkulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Makaryna napisał:
a tak wogole, to czy spytalas sie czy komuna ma dzialki na sprzedaz i za ile ? Chyba od tego nalezy zaczac kalkulacje
lepiej od komuchów nic nie kupować
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(gugula)
Wiking
ja wlasnie dlatego w ogole mysle o budowie,bo nasza komuna ma tanie dzialki budowlane,z uzbrojeniem, cena dzialki 1000m2 to jest u nas ok 95 tys. koron. z tym,ze wszystkie sa pochyle.

u nas wszedzie pod gorke,do szkoly i tak bus jezdzic beda. takie uroki zycia na wsi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
gugula napisał:
j

Elise, Ghalia dzieki u nas dzialki wszystkie po skosie ida niestety...i wszedzie skala,wiec pewnie bez dynamitu by sie nie obeszlo. nic,poorientuje w lokalnych firmach i bede wiedziec na czym stoje...

No problem, tylko w sumie nie wiem czy tą działkę już macie czy macie mieć..
Na waszym miejscu przeszłabym się do komuny i popytała jakie działki budowlane mają w posiadaniu - zawsze maja i zawsze w najlepszych cenach i od razy ustaliła co na jakiej działce można a czego nie, niestety oni mają w tej sprawie dużo do powiedzenia... lub narzucenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
gugula napisał:
ja wlasnie dlatego w ogole mysle o budowie,bo nasza komuna ma tanie dzialki budowlane,z uzbrojeniem, cena dzialki 1000m2 to jest u nas ok 95 tys. koron. z tym,ze wszystkie sa pochyle.

u nas wszedzie pod gorke,do szkoly i tak bus jezdzic beda. takie uroki zycia na wsi

I napisałysmy w tym samym czasie i dokładnie o tym samym
Czyli wszytko juz wiesz w temacie działki, reszta jest już do obgadania bezpośrednio z urzędem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gugula napisał:

widac odrazu, zes chłopska córa!
Ze wsi przyszłas, na.... wies
90tys za 1000m ? to musi byc naprawde zabita dechami wiocha!
Wez tylko pod uwage, ze równanie i przygotowanie działki pod budowe wyniesie pewnie z 500tys
Takze powodzenia, bo bedzie ci potrzebne!
Pmietaj tez ze jak starego z roboty wyjebią, a tobie ktos podjebie sprzatnie, to nie bedzie komu kupic tego boskiego domu, bo kto normalny buduje na wsi, na pochyłej działce ?

heh pochyłe działki > kto cie zrobił powiedz ?
Ty sama jestes pochyła, aaaaaa dzieci wysyłaj do szkoły chocby na piechote, niech sie uczą i wyrosną na mądrzejsze od mamusi, bo mamunia rozumem nie grzeszy
Widac mocno pod górke do szkoły miała....
Wasze dzieci wychowywane tutaj wyrastaja na takiich samych downów jak norki i bardzo podobnyych do tych z wysp, wiec buduj matka i to szybko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok