Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
magda jankowska Arni -------- krzysztof nowakowski Ewa Maleszak Marek Skiba (6527 niezalogowanych)
247 Post贸w
Sta艂y Bywalec
Witam
Kr贸tko i na temat-wakacje 2009, robi艂em C, B-30 lat praktyki na wielu r贸偶nych typach samochod贸w w艂膮cznie z dostawczymi, podwy偶szanymi i przed艂u偶anymi,nauka by艂a do艣膰 dziwna ale testy zda艂em od pierwszego razu,
natomiast praktyczny zdawa艂em cztery razy, dwa razy pad艂em na mie艣cie, raz na placu przy fatalnej pogodzie i w deszczu na tzw.kopercie.
Co do miasta by艂y to ewidentnie moje b艂edy , nie mam nic do zarzucenia egzaminatorowi, co do placu nie widze sensu
膰wiczenia i zdawania koperty skoro jest to manewr parkingowy a przepis m贸wi 偶e auta pow.3,5 tony maj膮 zakaz parkowania na obszarze zabudowanym , poza wyznaczonymi parkingami a tam parkuje sie przodem lub ty艂em(wjazd do gara偶u lub park. sko艣ne)
Na koniec nawet aki kurs w PL jest lepszy od tego w NO, bo norkom notorycznie zabiera艂bym prawka za prowadzenie ,,automatu ,, kolanem, a przy uchu kom贸rka w ustach pet a w r臋ku kawa za free z statoil.
Ps. gdyby nawet te4,5 milona populacji w NO po ca艂o艣ci mia艂o po dwa auta to i tak b臋d膮 mieli dopero 25% tego co po Polsce je藕dzi, przy tej samej prawie powierzchni kraju. To por贸wnanie co poniekt贸rych powinno ostudzi膰, przed
zabraniem g艂osu nna temat praktyki i zdobytych umiej臋tnosci.Dla norka ,,traffic, to jazda w ci膮gu aut 30 km/h , dla
Polaka to jazda przez trzy skrzy偶owania 40 min.
Pozdrawiam WMD
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mirka33)
Wiking
Ciekawski - wiesz o co mi chodzilo i dzieki ze chociaz Ty mnie rozumiesz !!!

Tropik - masz racje ze to dwie szkoly i rozne racje w tej sprawie . O to mi chodzilo kiedy wypowiedzialam sie w tym watku. Ja jestem zadowolona po norweskiej szkole jazdy i juz. I jezdzilam fantastycznym nowiutkim saabem

A tak osobiscie NIGDY nie uwazalam jaka ta Polska jest okropna bo zawsze bede sie czula Polka i jestem z tego dumna . Ale nie bede tez mowic zle o Norwegii bo dzieki niej zyje mi sie lepiej i tyle.

A Ty Kami - zdalas juz 2 poprawke ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Mirka33 napisa艂:
Ciekawski - wiesz o co mi chodzilo i dzieki ze chociaz Ty mnie rozumiesz !!!

Tropik - masz racje ze to dwie szkoly i rozne racje w tej sprawie . O to mi chodzilo kiedy wypowiedzialam sie w tym watku. Ja jestem zadowolona po norweskiej szkole jazdy i juz. I jezdzilam fantastycznym nowiutkim saabem

A tak osobiscie NIGDY nie uwazalam jaka ta Polska jest okropna bo zawsze bede sie czula Polka i jestem z tego dumna . Ale nie bede tez mowic zle o Norwegii bo dzieki niej zyje mi sie lepiej i tyle.

A Ty Kami - zdalas juz 2 poprawke ?

Mirka33 odpowiem ci w poniedzia艂ek bo tego w艂asnie dnia ja zdaje
Tropic swietnie to ujo艂es chodzi艂o mi w艂asnie o te roznice 2 szko艂y 2 艣wiaty
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Grzes203 napisa艂:
Tak sobie przechodzi艂em tutaj cichutko bo nie chcia艂em przeszkadza膰, ale mam pytanie.
Chcia艂em dowiedzie膰 si臋 co to "parkowanie r贸wnorz臋dne"?
Egzamin zdawa艂em z dziesi臋膰 lat temu i nie pami臋tam

ups chodzi艂o mi o r贸wnolegle (wjazd ty艂em wyjazd przodem) R贸wnorz臋dne to sa skrzy偶owania : sorki z tego stresu juz mi sie wszystko miesza dobrze ze teoria juz zaliczona

Mam tylko nadzieje ze zn贸w na egzaminie nie dostane ataku stresu i noga na sprz臋gle nie b臋dzie mi lata膰 niczym osika na wietrze Mia艂 ktos tak czy tylko ja jestem alien????
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
portalnaukijazdy.pl/testy/
a to jakby kto艣 mia艂 ochot臋 si臋 sprawdzi膰 w teorii
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Mia艂em to samo - pulsacyjne zwalnianie sprz臋g艂a
Jak tylko zdasz to mija i nigdy nie wraca Na stres nie potrafi臋 nic sensownego doradzi膰,
a p艂yny rozlu藕niaj膮ce s膮 niedozwolone jako doping przed egzaminem.
Powodzenia
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
247 Post贸w
Sta艂y Bywalec
Kami
Zmie艅 butyna troche twardsze, inaczej ustaw fotel zmie艅 po艂o偶enie siedziska jak mo偶esz jak nie to pod艂贸偶 pod zgi臋cie kolana rolke r臋cznika papierowego . To nie stres tylko zm臋czenie nogi w kolanie i kostce .Potrenujesz -przejdzie,.
Zdania egzaminu i powodzenia. WMD
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nadal obstawiam stres. Na kurs i potem egzamin je藕dzi艂em w艂asnym samochodem.
Mia艂em taki w艂a艣nie dziwny tik tylko przez kilka pierwszych minut w samochodzie instruktora i przez ca艂y egzamin. Kwestia psychiki i zbyt mocnego napinania si臋 tylko i wy艂膮cznie.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Grzes203 napisa艂:
Nadal obstawiam stres. Na kurs i potem egzamin je藕dzi艂em w艂asnym samochodem.
Mia艂em taki w艂a艣nie dziwny tik tylko przez kilka pierwszych minut w samochodzie instruktora i przez ca艂y egzamin. Kwestia psychiki i zbyt mocnego napinania si臋 tylko i wy艂膮cznie.

聽聽聽To jest stres. Ja mam taki tik wtedy, kiedy udaje mi si臋 wyj艣膰 ca艂o z co gro藕niejszych atak贸w "wariat贸w drogowych". Co ciekawe, jak si臋 nie uda, to nie mam tiku, chyba ze wzgl臋du na trwaj膮cy nadal stan podwy偶szonej aktywno艣ci. My艣l臋, 偶e to jest efekt dzia艂ania adrenaliny wydzielanej do krwi w czasie stresuj膮cych sytuacji.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
a mozna zdawac na automacie?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok