Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
tomass seredynski Dariusz K Artur.sem. Pio76 Kozioł 9damian1 (2147 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:

Wiec zejdź ze mnie, a swoją frustrację zyciowa wyładuj na kims innym.

tylko oszczedz ta biedna dziewczynę, ktora chce dołaczyc do chłopaka i prosi o jakas pomoc, moze nawet wsparcie ( moralne). juz ja zmieszałes z blotem bo napisała "miłosć". Sam siedzisz jak to napisałes 6 lat zagranica a rodzina w Polsce. Jakim prawem Ty w ogole mozesz zabierac glos w tym temacie?? Bo co?? Bo jestes STARYM WYGĄ i wiesz "jak żyć" ??

Tyle[/quote]

Kiedy ja na tobie nie siedze i siedziec nie zamierzam.....
Co do frustracji zyciowej, to pojecia nie mam o czym piszesz,bo jest mi ona kompletnie obca
A,ze ww dziewczyna chce dołączyc do swojego boya, to nie widze w tym nic złego,ale sposób w jaki chce to zrobic, jest poprostu smieszny i wrecz załosny(moje zdanie)!
Tak wiec głos zabierac moge,a nawet powinienem,bo jako starszy kolega mam w kwesti miłosci o wiele wiecej do powiedzenia....
A to,ze jestem za granica 6 lat sam, nie zmienia zupełnie niczego!
Otóż uwazam,ze facet bez kobiety moze spokojnie dac rade kilka tygodni,a ze ja odwiedzam zoneczke co kilka tygodni własnie+swieta+wakacje(cały miesiąc),to zaden wyczyn i nie zaburza to mojego zycia seksualnego! (czasem te 4/5 tyg sie dłuzy,ale dajemy rade)oboje
Poza tym jesli zdecyduje sie na pobyt dłuzszy niz 6tyg, wtedy moja połowica przylatuje do norge na tydzien i razem wracamy,co daje nam minimum 2 tyg wspólnie spedzonych
Ciekaw jestem jak czesto ty widujesz swojego rycerza i czy to oby ty nie wylewasz swojej frustracji na forum......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Anna82 napisał:
Mario nie poznaję Cię ostatnio

mowa o zdjeciu dziubasku?
jesli tak,to rzezczywiscie nie podobne do mnie,ale znalazłem je na onet.pl i tak mnie ten "samochód" urzekł,ze musiałem "go" dodac do profilu
a wiesz ile mam odwiedzin dziennie?
hehehe chłopaki jak kursorem najada,to nie poczekaja az sie wyswietli "marianek73" tylko klikaja,bo kazdy facet to fan motoryzacji (w takim wydaniu)
Natomiast jesli pytasz o sposób wypowiedzi,to musze przyznac,ze ostatnio jestem zmeczony tymi wpisami o miłosci,jasna i reszty orłów,ze musiałem kapke rozładowac negatywne emocje
ale juz nie bede......
tzn.bede jesli zajdzie taka potrzeba.....
pozdrówki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

A to,ze jestem za granica 6 lat sam, nie zmienia zupełnie niczego!
Otóż uwazam,ze facet bez kobiety moze spokojnie dac rade kilka tygodni,a ze ja odwiedzam zoneczke co kilka tygodni własnie+swieta+wakacje(cały miesiąc),to zaden wyczyn i nie zaburza to mojego zycia seksualnego! (czasem te 4/5 tyg sie dłuzy,ale dajemy rade)oboje
Poza tym jesli zdecyduje sie na pobyt dłuzszy niz 6tyg, wtedy moja połowica przylatuje do norge na tydzien i razem wracamy,co daje nam minimum 2 tyg wspólnie spedzonych

hmm
facet to może i by dał radę, ale fido dido,taki gepard czester, na luzie koles, to nigdy w życiu by nie wytrzymał bez niepokornej, ale z klasą!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
przyczajony tygrysie i ukryty smoku > jak zwykle nie jestes na bierząco....

a miało byc tak pieknie jasiu......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Ogłoszenie nieaktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tzn ze zostajesz w polandii,czy jednak...... IKEA ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
znaczy, ze mieszkanie już jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
No to Marianek szykujemy sie na parapetowke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nom : )
a na deser cyjanek i trutka na szczury....

ja sie nie pisze,wole polse wciągnąc na statoil : )
poza tym mam jeszcze karkówke i mase jedzenia z polandii,a niebawem jade na urlop
Mam tez nasz firmowy produkt : cienka kiełbasa(wiejska), którek nazwa brzmi "od szymona" i przyjezdza so stolicy łod nowego sąca : )
W zyciu nie jadłem lepszej > poprostu mercedes wsród kiełbas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok