Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wynajem Sandvika i okolice - Norwegia

Czytali temat:
tomass seredynski Dariusz K Artur.sem. Pio76 Kozioł 9damian1 (2121 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Witam,

Jak w temacie; najchętniej pokój lub kawalerkę, KONIECZNIE z internetem. Do końca tego roku.
Pytania na priv albo gg 4903524

ktokolwiek cos wie, słyszał, bądź sam ma do wynajęcia proszę o cynk!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Nadal aktualne.
Z tym że większe mieszkanie z 2ma sypialniami też wchodzi w grę. okres wynajmu też już na dłuższy czas (rok - dwa).

Bardzo proszę o info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
czytajac co niektóre twoje posty, to nie liczyłbym specjalnie na pomoc kogos z forum.....
Mówiac szczerze ja tez nie chciałbym miec takiej sąsiadki......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jakiś ty miły dla kobiet
pewnie z Warsiawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:
czytajac co niektóre twoje posty, to nie liczyłbym specjalnie na pomoc kogos z forum.....
Mówiac szczerze ja tez nie chciałbym miec takiej sąsiadki......

Pan się raczy nie wypowiadać o postach.. Pan niestety nie wie co traci;p

a na serio to vice versa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
jakiś ty miły dla kobiet
pewnie z Warsiawy

no! jestes nareszcie
martwiłem sie jasiu! Nigdy wiecej nie rób mi tego, nie mozna tak zniknac bez słowa na tyle czasu!
Ta pani ma tylko w profilu rodzaj zenski,bo nic nie wskazuje,zeby była kobietą.......
Kobiety sa delikatne,subtelne,miłe(z reguły), a pani przeszła kurs esternistyczny > jak tu byc porzadną zołzą......
Wynik kursu 5+ : )
Poczytaj jasiu kilka postów naszej kursantki,a zobaczysz,ze twoj stary druch miał racje........
Jeszcze tu nie przyjechała,a ma tyle do powiedzenia,mądrzy sie, poucza ludzi co zęby juz pozjadali na norwegii,a pojecia tyle ma o norge i zyciu tutaj co ja o zeszłorocznym sniegu! i az boje sie co bedzie jak juz sie osiedli w tym ze paradise : )
No ale tu jest tolerancja,tu jest kultura...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
"druch" = druh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jasna, w Slependen jest taki moloch z duzym, żółtym napisem IKEA, pokoi tam do wyboru, do koloru i to umeblowanych! Jest tez dostęp do łazienki i wc. Restauracja na miejscu, a na dole caffee bar No i darmowy autobus do centrum Oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Jasna, w Slependen jest taki moloch z duzym, żółtym napisem IKEA, pokoi tam do wyboru, do koloru i to umeblowanych! Jest tez dostęp do łazienki i wc. Restauracja na miejscu, a na dole caffee bar No i darmowy autobus do centrum Oslo.

to Ci sie udało

dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przenocuję cię u siebie ...jak jesteś taka zołza
Zgłoś wpis
Oceń wpis: