Jasna napisał:
Widze ze sie mariankowi nudzi... to niech moze poczyta jeszcze raz i dotrze do niego ze od wymądrzania to ja jestem daleka, pouczania również. W przeciwieństwie do Ciebie nie wydaje mi się, że zjadłam wszystkie rozumy, a odzywam się wtedy, kiedy wiem, że mogę jakoś pomóc, albo chcę wyrazić swoje zdanie.
To jest forum, tu się dyskutuje.
Albo zadaje pytania, na które niestety rzadko można uzyskać odpowiedź.
Jesli Ci sie moja osoba nie podoba to racz mnie nie zauważać jak i ja od jakiegoś czasu robię jeśli chodzi o Ciebie.
przeciez ja ciebie jeszcze nie zauwazyłem i nie zamierzam zwracac uwagi na twoje "madrosci"
Wszytskich rozumów jeszcze nie zjadłem,bo został mi twój,ale wcale nie mam na niego checi,bo padlina kapke trąca

poza tym twoja osoba/osobowosc dla mnie nie istnieje,po tym jak zbeształas, atakujac kobiete/matke,która przezyła tu wielka tragedie(odebrano jej dziecko)......
Na szczescie ogarneła to po "polsku" i znów cieszy sie zyciem zrodziną w kpl!
Tobie natomiast zalecam wiekszą czujnosc w wychowaniu swojej pociechy,podczas pobytu w norge,bo kto wie,czy Rutkowski i tobie nie bedzie musiał pomóc......
Co do mojego zdania na forum, to wybacz,ale po blisko 6-ciu latach spedzonych w tym czyms, uwazam,ze mam o wiele wiecej do powiedzenia,chocby z racji moich spostrzezen live.......
Ty natomiast masz wiele do powiedzenia na temat norge, a jeszcze tu nie mieszkasz (!)
Tak czy siak zycze powodzenia.....
PS: Zadałem sobie odrobine trudu i przeczytałem wszystkie twoje "madrosci".....