Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
tomass seredynski Dariusz K Artur.sem. Pio76 Kozioł 9damian1 (2119 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:... pokoi tam do wyboru, do koloru i to umeblowanych! ....
OJ... złośliwość Twa , na kolor butów Twych , się Złośliwie rzuci ...
Niemniej ... gag... wyborny ...
Przyznać ...MUSZEM...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Widze ze sie mariankowi nudzi... to niech moze poczyta jeszcze raz i dotrze do niego ze od wymądrzania to ja jestem daleka, pouczania również. W przeciwieństwie do Ciebie nie wydaje mi się, że zjadłam wszystkie rozumy, a odzywam się wtedy, kiedy wiem, że mogę jakoś pomóc, albo chcę wyrazić swoje zdanie.
To jest forum, tu się dyskutuje.
Albo zadaje pytania, na które niestety rzadko można uzyskać odpowiedź.
Jesli Ci sie moja osoba nie podoba to racz mnie nie zauważać jak i ja od jakiegoś czasu robię jeśli chodzi o Ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
Widze ze sie mariankowi nudzi... to niech moze poczyta jeszcze raz i dotrze do niego ze od wymądrzania to ja jestem daleka, pouczania również. W przeciwieństwie do Ciebie nie wydaje mi się, że zjadłam wszystkie rozumy, a odzywam się wtedy, kiedy wiem, że mogę jakoś pomóc, albo chcę wyrazić swoje zdanie.
To jest forum, tu się dyskutuje.
Albo zadaje pytania, na które niestety rzadko można uzyskać odpowiedź.
Jesli Ci sie moja osoba nie podoba to racz mnie nie zauważać jak i ja od jakiegoś czasu robię jeśli chodzi o Ciebie.

przeciez ja ciebie jeszcze nie zauwazyłem i nie zamierzam zwracac uwagi na twoje "madrosci"
Wszytskich rozumów jeszcze nie zjadłem,bo został mi twój,ale wcale nie mam na niego checi,bo padlina kapke trąca poza tym twoja osoba/osobowosc dla mnie nie istnieje,po tym jak zbeształas, atakujac kobiete/matke,która przezyła tu wielka tragedie(odebrano jej dziecko)......
Na szczescie ogarneła to po "polsku" i znów cieszy sie zyciem zrodziną w kpl!
Tobie natomiast zalecam wiekszą czujnosc w wychowaniu swojej pociechy,podczas pobytu w norge,bo kto wie,czy Rutkowski i tobie nie bedzie musiał pomóc......
Co do mojego zdania na forum, to wybacz,ale po blisko 6-ciu latach spedzonych w tym czyms, uwazam,ze mam o wiele wiecej do powiedzenia,chocby z racji moich spostrzezen live.......
Ty natomiast masz wiele do powiedzenia na temat norge, a jeszcze tu nie mieszkasz (!)
Tak czy siak zycze powodzenia.....
PS: Zadałem sobie odrobine trudu i przeczytałem wszystkie twoje "madrosci".....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nie no marianek-nie poznaje kolegi,taki tekst do kobiety................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kryss napisał:

hehheheheehe

zdenerwowała mnie kilka razy i jestem kapke złosliwy

ogólnie to mam to gdzies,ale jakos tak mnie rozdrazniła....
To,ze facet cisnie kobiecie to jeszcze pikus, ale jak kobieta/matka cisnie kobiecie/matce to juz przesada!
A, ze ja jestem i mezem i ojcem,to musiałem skrobnąc cos od siebie!
Nie obiecuje poprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
no cos tam faktycznie bylo, w sumie to ciekawe ze czasem ludzie ktorzy widzieli norwegie tylko na mapie,albo monitorze maja najwiecej do powiedzena,od czasu do czasu ktos tu tak blyska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mario nie poznaję Cię ostatnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tez jakby go nie poznaje ,szczegolnie w tych blad wlosach ,urwalo ci cos marianku? marianno moze teraz bedziemy ci mowic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Co ja jej nawrzucałam??? o czym Ty piszesz?? jak ja sie "wymądrzam na temat norwegii??

Co do Matki Polki to wyraziłam swoje zdanie ( to czy ona mieszka w norge czy w uzbekistanie czy w polsce nie ma nic do rzeczy- moje prawo nie wierzyc w każde słowo obcej dla mnie osoby, tym bardziej że w jej opowieści wiele rzeczy sie nie zgadzało i sporo ludzi mieszkających w norge tez miało powazne watpliwosci co do jej wersji. Widac wybiórczo czytasz, skoro innych sie nie czepiasz. Taki ufny człek z ciebie - to twoja sprawa).

Co do moich wypowiedzi na tym forum to ty mi powiedz gdzie ja sie wymadrzam?? Jeśli zabieram głos to chodzi o czyjes nastawienie czy zachowanie.
Chyba ze trzy razy wypowiedzialam sie w sprawie przewozu zwierzat ( bo ten temat mam obcykany!! a ktos prosił o pomoc)
i sama kilka razy prosilam o pomoc i info.
połowa moich postów to jest zamieszczona w temacie "muzyka" dlatego dobijam juz do setki.

Wiec zejdź ze mnie, a swoją frustrację zyciowa wyładuj na kims innym.

tylko oszczedz ta biedna dziewczynę, ktora chce dołaczyc do chłopaka i prosi o jakas pomoc, moze nawet wsparcie ( moralne). juz ja zmieszałes z blotem bo napisała "miłosć". Sam siedzisz jak to napisałes 6 lat zagranica a rodzina w Polsce. Jakim prawem Ty w ogole mozesz zabierac glos w tym temacie?? Bo co?? Bo jestes STARYM WYGĄ i wiesz "jak żyć" ??

Tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
kryss napisał:

hehheheheehe

zdenerwowała mnie kilka razy i jestem kapke złosliwy

ogólnie to mam to gdzies,ale jakos tak mnie rozdrazniła....
To,ze facet cisnie kobiecie to jeszcze pikus, ale jak kobieta/matka cisnie kobiecie/matce to juz przesada!
A, ze ja jestem i mezem i ojcem,to musiałem skrobnąc cos od siebie!
Nie obiecuje poprawy

Co ty nie powiesz... Och, jaki niegrzeczny chłopczyk /ups, przepraszam, mąż i ojciec/
Mam wrażenie, że na forum jesteś po to, aby robić wrażenie, podczas gdy
Polskie banki spermy importują ją aż z Afryki
No, to byłoby na tyle a propos złośliwości i osobistych wycieczek, w których się tak lubujesz...

A jeśli chodzi o tę tamtą kobietę-matkę, rzekomo pokrzywdzoną przez norweski system, mnie osobiście denerwuje jałowe powracanie do tej sprawy. Ta pani coś tu kiedyś ludziom naobiecywała www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...._polecam_10,80.html , podczas gdy zamiast się z tego honorowo wywiązać zajęła się wklejaniem linków, które nijak mają się do jej /powtarzam JEJ/ szczególnej sytuacji.
Poza tym nie sądzisz, że to właśnie "inne matki" mają ten pewien szczególny zmysł, żeby ocenić tego rodzaju sytuację??
Mam wrażenie /czyli rzecz jak najbardziej subiektywna/, że czytając wypowiedzi tamtej pani "inne matki" najzwyczajniej dały se po prostu spokój na zasadzie "szkoda gadać".
To tyle.
Nie mam nic do dodania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok