Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

poszukuje pomocy do rozliczenia w stavanger - Norwegia

Czytali temat:
(559 niezalogowanych)
7 Postów

(danielvlv)
Wiking
bede sie rozliczal pierwszy raz, chce tez zlozyc odwolanie za po przedni rok, i nie wiem tez jak prawdlowo wpisac, ze pracowalem po godzinach u Norwega i za to za darmo moglem u niego mieszkac...slyszalem ze biora 1000 kr, ale bede przynajmniej spal spokojnie. i najlepiej zeby ta osoba po polsku mowila. a moze w skatt mi to wszystko odpowiednio wypelnia jezeli powiem co i jak...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
jeszcze sie nie rozliczyles, a juz odwolanie chcesz zlozyc?
takie jebitne reklamy biur rachunkowych na stronie sa, pewnie biora wiecej niz tysiac, ale coz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ania_s napisał:
takie jebitne reklamy biur rachunkowych na stronie sa, pewnie biora wiecej niz tysiac, ale coz...

Aniu wiosna przyszła. Jebitny chłop na gwałt potrzebny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
ania_s napisał:

Aniu wiosna przyszła. Jebitny chłop na gwałt potrzebny

ja swojego chlopa mam, na gwalt ci go nie dam, ale szukaj, moze znajdziesz............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(danielvlv)
Wiking
mialem na mysli odwołanie za 2 lata wstecz, a jeszcze sie nie rozliczylem bo jestem jeszcze w Polsce i nie mam kodow pin, zamawialem chyba ze 3 razy jak bylem w Norway i nie dochodzą, a adres w skate tez sprawdzalem 5 razy i dobry jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
ANETTA GROBELSKA
(anulek)
Wiking
Jak miałam problem z rozliczeniem to zawsze załatwiałam to w skatte, nigdy nie odmówiono mi pomocy, ale wiem,ze różnie z tym bywa. Mowią często,że czasu nie mają :/
No jak zgłosisz sie do biura to licz sie z tym,że Cię skasują, ale będziesz spał spokojnie
Idź najpierw do skatte zagadaj, a później (jak sie nie uda) do jakiegoś porządnego biura.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
anulek napisał:

No jak zgłosisz sie do biura to licz sie z tym,że Cię skasują, ale będziesz spał spokojnie

ciekawe dlaczego twierdzisz, że biuro tak dobrze wpływa na spanie po pierwsze bierze się to chyba stąd, że zdecydowana większość matołków myśli, że biuro, nawet jeśli uprawnione, czy poświęcone, to bierze odpowiedzialność za prawidłowość rozliczenia. nie matołki ODPOWIEDZIALNOŚĆ OD POCZĄTKU DO KOŃCA SPOCZYWA NA SAMYM ROZLICZAJĄCYM. jeśli biuro coś spieprzy, to matołka wsadzają do ciupy, a potem może się on sądzić z biurem na drodze cywilnej o straty finansowe i moralne bo biuru zaufał. po drugie znam chyba dobre biuro (dobre, bo za 3 minuty pracy liczy sobie 1750 koron), w którym H odlicza za podróże do Polski raz licząc ze stawki kilometrowej, a potem jeszcze dopisuje w drugiej rubryce koszty biletów lotniczych, chociaż w instrukcji parę razy napisane, że tak nie wolno robić. no ale matołek może spać spokojnie bo 1750 wydał. do czasu, aż go nie wezmą na sprawdzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok