Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
nieprzecietne zyski?
skoro tak czy siak to jest oprocentowanie w skali roku, wiec te zyski to nawet na waciki nie wystrcza.
e-lokaty.pl/lokaty-bankowe/ranking-lokat...owe-bez-podatku.html

to taka zabawa w kotka i myszke. troche i dla kogos kto jest w PLu. bede na swieta to sie moze w to pobawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(ToToro)
Wiking
nie no sorry z tymi 4 dniami to coś mi się poje..... sam to źle zrozumiałem. cofam i dzięki za sprostowanie przynajmniej wiem że ktoś czyta moje posty .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(ToToro)
Wiking
Ale dalej uważam że te lokaty są cienkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
holdigreti
(holdigreti)
Nowicjusz
Jeśli masz czas i jeszcze oszczędzona kwota niewielka to opłaca się szukać promocji polegających na bonusach dla nowych klientów - np za założenie kota w określony sposób, utrzymanie go przez jakiś czas i wykonywanie prostych czynności (kilka opłat kartą , logwanie do apki itp) banki płacą nawet 600-700 zł, tylko trzeba dokładnie przeczytać regulamin i pilnować spełnienia warunków. Dodatkowo takie promocje są połączone z kontami oszczędnościowymi, które są na początku lepiej oprocentowane - ale tu już też dla różnych kwot i na różny czas, więc na początek opłaca się poświecić chwilę i wybrać bank, który daje duży bonus powitalny. Jak jest większa kwota szukaj tych, którzy oprócz bonusu pozwalają dobrze ulokować tą kwotę, bo są spore wahania-promocyjne oprocentowanie dla kwot od 20 do 200 tys- zalezy od banku (citi pozwala 450), przodują w tym santander, milllenium, alior, welobank.

Jaki dywersyfikację polecam inwestowanie w złote monety mennicamazovia.pl/filharmonicy-wiedenscy.html Jak chociażby w filharmoników.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok