wszystko to było i czy dalej ci ciężko zrozumieć Elise że można tak zrobić ---- co ma wyciąg z konta , jak ty dostajesz pieniążki na konto po odciągnięciu podatku-- tu wszystko zawsze się zgadza ale dalej podatek jest nie płacony albo niedopłacony . Pracodawca da ci wydruk (lonnslip) po określonym czasie pracy i tam masz wszystko wyszczególnione ładnie pięknie co dostałaś na konto a ile niby podatku zostało pobranego --- wszystko jest ok, ale jak rozlicza to rengskapskontor a nie pracodawca w domu na komputerze

-- a tak było w moim przypadku tylko że ja o tym na początku nie wiedziałem , i wielu też nie wie że są robieni ciągle w h//u///j///a tak jak ja kiedyś , ale to dawne czasy i nie prawda

, nie bardzo mi się chce do tego wracać bo nic przyjemnego jak od zera człowiek , bez niczyjej pomocy ,musi sam wszystkiego się dowiadywać--- poza tym w 1998 roku internet nie był jeszcze tak rozpowszechniony , a po drugie nie było MN --- trochę to inaczej wyglądało wtedy .
i wcale nie jest mi przykro że zapłaciłem ten retskatt , bo dowiedziałem się dużo cennych rzeczy-- po fakcie ale lepiej późno niż w cale

mam tylko nadzieję że wszystkie te machloje co uprawiają pracodawcy to im kiedyś bokiem wyjdą w życiu za to co dopuścili się w życiu --- wszystkiego najgorszego