Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
636 Postów
Wyjadacz
Hilton napisał:
tropik napisał:
Hilton napisał:
Tzn ze im szybciej tym wiecej?
Nie, oj Hilti jakas ty zakrecona chyba po tym drinku.
Sa strefy od 7,5 do 16 km, 16 do 32, 32 chyba do 60, i powyzej.

Po drinku? Po trzech Ale nadal dla mnie to nie jest czas dojazdu tylko odległosc. A to w jakim czasie ktos przejedzie 10 km to juz chyba pracodawcy nie interesuje. Tropik pije drinki ! Tropik pije drinki !

O boze Hilti ty chyba cos wdychasz,tj.usredniony czas potrzebny do przebycia okreslonej liczby kilometrow wyrazony w koronach.
Niepisz do mnie w takim stanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Podaj wzór , a dam ci buzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Radek napisał:
w branży budowlanej:
od 7.5km do 15km
od 15 km do 30km
od 30km do 45km
od 45km do 60km

A nie jest to czasem taryfikator dla firm będących w układzie zbiorowym z związkami zaw.? Z tego co mi wiadomo,to firmy nie będące w układzie zbior. z związkami mają swoje wewnętrzne regulacje.I np. ja muszę mieć co najmniej 12km na budowę żeby mi płacili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
retier1 napisał:
Radek napisał:
w branży budowlanej:
od 7.5km do 15km
od 15 km do 30km
od 30km do 45km
od 45km do 60km

A nie jest to czasem taryfikator dla firm będących w układzie zbiorowym z związkami zaw.? Z tego co mi wiadomo,to firmy nie będące w układzie zbior. z związkami mają swoje wewnętrzne regulacje.I np. ja muszę mieć co najmniej 12km na budowę żeby mi płacili.

Tak masz racje dotyczy firm majacych podpisany uklad zbiorowy i one placa tam i z powrotem.
Ate co nie maja podpisanego ukladu nic nie musza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
TERAZ NIE GDYBAJ JAK SIĘ NIE DOGADAŁEŚ Z PRACODAWCĄ O DOJAZDY PRZED ZAWARCIEM UMOWY, W UMOWIE MASZ WSZYSTKO CO CI SIĘ NALEŻY ITD. DLATEGO MOŻE CI DAĆ ZA DOJAZDY ALBO NIE MUSI, MOŻECIE SIĘ DOGADAĆ ŻE DODA CI DO STAWKI GODZINNEJ TROCHĘ WIĘCEJ ZA TE TWOJE DOJAZDY,OCZYWIŚCIE JEŻELI TA ODLEGŁOŚĆ DO PRACY NIE BĘDZIE GDZIEŚ W ,,KOSMOSIE,, HAHAHA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
mase1 napisał:
TERAZ NIE GDYBAJ JAK SIĘ NIE DOGADAŁEŚ Z PRACODAWCĄ O DOJAZDY PRZED ZAWARCIEM UMOWY, W UMOWIE MASZ WSZYSTKO CO CI SIĘ NALEŻY ITD. DLATEGO MOŻE CI DAĆ ZA DOJAZDY ALBO NIE MUSI, MOŻECIE SIĘ DOGADAĆ ŻE DODA CI DO STAWKI GODZINNEJ TROCHĘ WIĘCEJ ZA TE TWOJE DOJAZDY,OCZYWIŚCIE JEŻELI TA ODLEGŁOŚĆ DO PRACY NIE BĘDZIE GDZIEŚ W ,,KOSMOSIE,, HAHAHA

Napnij się dobrze to może ujdą ci gazy i będzie ci lżej,powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok