Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3624 niezalogowanych)
1 Post

(smajk)
Wiking
giovi2 napisał:
Kalba napisał:

A reszta forumowiczow niedlugo sie zesra od tych swoich grypsow

Wez jedz do "Biedronki" połóż głowę na wagę i wciśnij <BURAK>

Smajk by p'oklask'al ale ...szkoda .... 69 .... sam lubi ...cyferki ...te
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
smajk napisał:
giovi2 napisał:
Kalba napisał:

A reszta forumowiczow niedlugo sie zesra od tych swoich grypsow

Wez jedz do "Biedronki" połóż głowę na wagę i wciśnij <BURAK>

Smajk by p'oklask'al ale ...szkoda .... 69 .... sam lubi ...cyferki ...te

A retier nie będzie patrzył na jakieś tam cyferki i dołoży i niech giovi się martwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Widze, ze paniska sie oburzyly.

Chodzilo mi o sposob wyrazania swoich pogladow. Wiekszosc z was nie potrafi odpowiedziec prosto: "nie ma szans!". Rozumiem, ze co chwile powstaja takie tematy, ale dlaczego widzac tytul w stylu "szukam pracy" nie ignorujecie go, tylko musicie wejsc i udawac glupiomądrych tymi swoimi tekstami?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Kalba napisał:

Chodzilo mi o sposob wyrazania swoich pogladow. Wiekszosc z was nie potrafi odpowiedziec prosto: "nie ma szans!". Rozumiem, ze co chwile powstaja takie tematy, ale dlaczego widzac tytul w stylu "szukam pracy" nie ignorujecie go, tylko musicie wejsc i udawac glupiomądrych tymi swoimi tekstami?!

Paniska sie nie oburzyly Paniska sie usmialy, bo jak sie ktos chce osmieszyc, to dlaczego Paniska sie nie maja usmiac po pachy

W kwestii wyrazania pogladow, to Boze uchowaj, by Paniska braly z Ciebie wzor "jak dyplomatol....tfu! ...dyplomatycznie i kurturarnie wyrazac swoje poglady"

PS, radze Ci to samo, to co doradzila Giovi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
Kalba napisał:

Paniska sie nie oburzyly Paniska sie usmialy, bo jak sie ktos chce osmieszyc, to dlaczego Paniska sie nie maja usmiac po pachy

W kwestii wyrazania pogladow, to Boze uchowaj, by Paniska braly z Ciebie wzor "jak dyplomatol....tfu! ...dyplomatycznie i kurturarnie wyrazac swoje poglady"

Fiona,daj sobie na luz Samo zdjęcie Kalby mówi: no i co,co mi zrobicie niech sobie poszumi,takie jej prawo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
Kalba napisał:

Fiona,daj sobie na luz Samo zdjęcie Kalby mówi: no i co,co mi zrobicie niech sobie poszumi,takie jej prawo

A niech ci bedzie
Daje sobie na luz
Wywierasz pozytywny wplyw na moje decyzje. Koziorozec, czy cus ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Zdjecie tez wam nie odpowiada?!

...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
A skąd ten pomysł, że zdjęcie nam nie odpowiada?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Kalba napisał:
Zdjecie tez wam nie odpowiada?!

...

Mnie, na ten przyklad, ono w ogole nie interesuje

Retier....tylko ten jeden raz
strasnie mnie korcilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Z tego co czytam. naprawde bardzo przykro mi,ze was urazilam...

Zawsze tak sie denerwujecie, jak ktos ma odmienne zdanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok