Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Konto bankowe w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
3 Posty
Subsilver
(Subsilver)
Wiking
Pytanie do Was, znacie może jakiś bank który mi szybko założy konto bankowe? Posiadam już d number i byłem w paru bankach, ale oni kaza mi czekać po 3-4 tygodnie, a raczej nie chciałbym tyle czekać na wypłatę jak już na d number długo czekałem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Subsilver napisał:
Pytanie do Was, znacie może jakiś bank który mi szybko założy konto bankowe? Posiadam już d number i byłem w paru bankach, ale oni kaza mi czekać po 3-4 tygodnie, a raczej nie chciałbym tyle czekać na wypłatę jak już na d number długo czekałem.Niestety, ale tyle faktycznie mniej więcej trwa teraz procedura sprawdzenia tożsamości potencjalnego zagranicznego klienta Norweskiego Banku.
Chcsz szybko i na już, to załóż sobie internetowe konto w banku PUTINA "revolt" lub coś w tym stylu, tam nie pytają za bardzo o dane , a otwarcie konta trwa kilkanaście minut!!! i na to konto można bez problemu przelewać norweską kasę za lichwiarski przelicznik.
Moim zdaniem, zrobiłeś niechcąco duży błąd pukając jednocześnie do wielu banków jednocześnie.
Ponieważ w Norge, wszystkie banki są urzędowo skomunikowane, poprzez działanie " przeciwko praniu brudnych pieniędzy" i twoje internetowe ruchy są w centralnym systemie zarejestrowane niestety, co dodatkowo wpływa ujemnie, na czas otwarcia konta bankowego.
Osobiście, proponuję wrócić do pierwszego banku i tam otworzyć to nieszczęsne konto. Lub w firmie podać polskie konto, tyle że przelewy będą szły ździebełko dłużej i przeliczniki będą bandyckie i podwójne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok