Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(925 niezalogowanych)
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
zadzwonił bym se ale z ty też mam problem bo mam komórkę ale jestem w takiej sytuacji że akóratnie mieszkam w takim położeniu że nie ma tu zasięgu na żadną sieć komórkową i jedynie co moge zrobić to pisać listy albo odwiedzać różne instytucje osbiście i jest mi przykro- pomóżcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
masejobe napisał:
zadzwonił bym se ale z ty też mam problem bo mam komórkę ale jestem w takiej sytuacji że akóratnie mieszkam w takim położeniu że nie ma tu zasięgu na żadną sieć komórkową i jedynie co moge zrobić to pisać listy albo odwiedzać różne instytucje osbiście i jest mi przykro- pomóżcie

www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...ukajacych_pracy.html

wszystko podane jak na tacy

justfuckinggoogleit.com/

drugi link dla znających angielsi en-joy

Poza tym NIE KARMIĆ TROLLA, MOŻE GŁODY WRÓCI DO SWOJEGO NATURALNEGO ŚRODOWISKA!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
Dzięki ZUZU za linki fjnie że som ludzie i mnie pomagajo, dobrze że nareszcie ktoś mi wytłumaczył co i jak w tym kraju mam se robić żeby se robić (ale nikt mi nie powiedział niestety jak zarobić?) a to różnica, nie chodzi mi tu o jakieś zaperdziałe płace " bo tyle się zarabia" - "wiem od kolegi"- tylko o konkrety, wam też życze w tej norwegii jak najwięcej konkretów a jak najmniej pierdzielenia jeden drugiemu o zarobkach, czasie pracy , itd. wszystko to jest do wytłumaczenia bo to nie jakaś zaczarowana kraina, całkiem normalny kraj jak każdy- jedynie co się liczy to znać język i iść się zapytać kogoś konkretnego a nie kolegi z forum- DZIĘKUJE ZA MIŁO SPĘDZONY CZAS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
masejobe napisał:
Dzięki ZUZU za linki fjnie że som ludzie i mnie pomagajo, dobrze że nareszcie ktoś mi wytłumaczył co i jak w tym kraju mam se robić żeby se robić (ale nikt mi nie powiedział niestety jak zarobić?) a to różnica, nie chodzi mi tu o jakieś zaperdziałe płace " bo tyle się zarabia" - "wiem od kolegi"- tylko o konkrety, wam też życze w tej norwegii jak najwięcej konkretów a jak najmniej pierdzielenia jeden drugiemu o zarobkach, czasie pracy , itd. wszystko to jest do wytłumaczenia bo to nie jakaś zaczarowana kraina, całkiem normalny kraj jak każdy- jedynie co się liczy to znać język i iść się zapytać kogoś konkretnego a nie kolegi z forum- DZIĘKUJE ZA MIŁO SPĘDZONY CZAS
no teraz to mi witki opadły .pracujesz tu 12 lat i nie wiesz o co w tym kraju chodzi????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Ania Kowalska
(aneczka77)
Wiking
A ja to myślę, że ktoś Was wpuszcza w maliny i Wy się tak dajecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
wiesz co, Masejobe
zal mi cie, naprawde jestes jakims nieudacznikiem.
a moze i nie, dwanascie lat?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Tropik, on se w kulki leci, a Wy sie nakręcacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok