zeby se znaleźć prace to trzeba mieć dobry wzrok. Nie wiem co masz robic zeby cos se robic.
Moze poszukaj pod stołem lub pod dywanem. Ale jak ci sie bedzie chcialo pic, to se spakuj drikkepake w rajtuzy.
No nie wiem Ja może na początek bym przejrzała ogłoszenia podeszła do nav popytała się wśród znajomych Dałabym ogłoszenie ze szukam pracy To bym zrobiła Ja ale Ja generalnie jestem z wenus wiec nie wiem jak ty to rozwiążesz
dzięki Kami chyba ja se tak myśle że ja pójde wkońcu do tego biura nav, ale później sie dowiedziałem że jest jeszcze jakiś tam aetat, i tera dalej nic nie kapóje, teraz to już faktycznie mam problem, nie wiem może poprostu trzeba pomyśleć dokładnie czy po tylu latach pracy jest sens tu być czy lepiej wracać do kraju? z góry dzięki za pomoc i zaangażowanie w moją trudną sytuację- pozdrawiam wszystkich w norwegii i nie tylko
Nav przed zmianą nosiło nazwę a-etat. Więc to jest to samo
Robota jest. U mnie w domu trzeba posprzątać, ale nie ma komu. Tylko do bałaganienia dosyć amatorów
Dobre ja rowniez nie wiem dlaczego u mnie wola balaganic,ale w druga strone ani rusz.Boja sie chyba ze sie pobrudza Jak do jedzonka wszyscy zgodnie tup tup po schudkach,ale jak juz trzeba sprzatnac umiejetnie unikaja pracy A odnosnie pracy poszukaj na finn.no tam naprawde jest duzo ogloszen i dzwon dzwon a napewno Ci sie uda powodzenia.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.