Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lindorf - Norwegia

4 Posty
arek fefefefe
(areczek88)
Wiking
Witam wyjechałem z Norwegii dwa lata temu i nie wiem czemu, ale nie zamknąłem konta w dnb i nie zauważyłem wcześniej, ale dostałem informację, że na dig post jest wiadomość od lindorfa, że mam zapłacić do 25 kwietnia jakaś tam sumę, że jak jej nie zapłacę to kwota się zwiększy. Co mam teraz zrobić? ja mogę zapłacić, ale tą kwotę którą miałem zapłacić do 25 a nie potrójna. Czy jak zapłacę tą kwotę zanim otrzymam następne pismo będzie ok czy i tak będą żądać więcej??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Zaplac to co zamierzasz. Jak przyjdzie nowe pismo, to odpiszesz, ze tego, a tego dnia zapalciles tyle, a tyle oraz, ze przepraszasz za spozniona zaplate, ale juz nie mieszkasz w Norwegii i zwal wine na poczte z spoznienie w zaplacie. No i poczekasz jak to sie dalej potoczy. Jest duza szansa, ze nie beda ciebie wiecej szarpac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
160 Postów

(finsbury)
Stały Bywalec
Mozna tez nic nie zaplacic...nie ma zadnych szans na sciagniecie poza norwegia, wielokrotnie sprawdzone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok