Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Kucharz - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Kasia K Ewa Adam Ole_Nordmann Klaudia WIWI Condzio74 MateuszPikor (530 niezalogowanych)
1 Post
MateuszPikor
(MateuszPikor)
Wiking
Witam szukam pracy jako kucharz posiadam 13 letnie doświadczenie w restauracjach hotelowych obecnie jestem kucharzem zmianowym w 4* hotelu !!!! Posiadam również papiery mistrza kuchni czyli dyplom, i tez organizowałem dla Roberta Lewandowskiego bal sylwestrowy !!! Czy ktoś coś wie o jakiejś pracy w Niemczech na kucharza to proszę o polecenie lub kontakt 693665425 pozdrawiam Mateusz !!!

Kucharz na pełen etat - Dam pracę Niemcy Szukamy kucharza w pelnym wymiarze godzin! Wynagrodzenie solidne, regularne. Mozliwosc wynajmu apartamentu na terenie hotelu - Dam pracę Niemcy www.mypolacy.de
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
MateuszPikor napisał:
Witam szukam pracy jako kucharz posiadam 13 letnie doświadczenie w restauracjach hotelowych obecnie jestem kucharzem zmianowym w 4* hotelu !!!! Posiadam również papiery mistrza kuchni czyli dyplom, i tez organizowałem dla Roberta Lewandowskiego bal sylwestrowy !!! Czy ktoś coś wie o jakiejś pracy w Niemczech na kucharza to proszę o polecenie lub kontakt 693665425 pozdrawiam Mateusz !!!

fora Ci się pomyliły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok