Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oddam pracę kierowca C +E - Norwegia

2 Posty
Tymekpro
(Tymekpro)
Wiking
Oddam pracę którą ja wykonuje obecnie. Praca na ciężarowce z przyczepą, (hakowec, krokbil). Stała ruta, 4 przejazdy dziennie pomiędzy Oslo-Moss (około 450 km dziennie) . Stawka godzinowa, możliwość zarobienia około 29 do 33000 na rękę zależnie od ilości przepracowanych godzin. Spokojna praca na przyzwoitym sprzęcie. Oddam ponieważ sam znalazłem pracę w swoim fachu. Bardzo ważne jest to żeby rozpocząć przekazywanie ruty jeszcze przed świętami, takie osoby będę traktować priorytetowo ponieważ ja sam muszę być "wolny" najpóźniej po świętach. Zainteresowanych proszę o kontakt na @ tymekpro@wp.pl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
RYSZARD STASIŃSKI
(BARTEXX)
Wiking
MAM 55 LAT I NIE ZNAM JĘZYKA /SZUKAM PRACY WLAŚNIE BĘDĘ W OSLO WTOREK /MOŻE TEL TO POGADAMY /
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
146 Postów

(ixi)
Stały Bywalec
Coś Ludzie dla świadomości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
146 Postów

(ixi)
Stały Bywalec
Kiedy jest ogłoszenie bez nr tel i rozmowy osobistej to wał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
146 Postów

(ixi)
Stały Bywalec
Nie dajcie sie oszustom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Tymekpro
(Tymekpro)
Wiking
Nie ma wała tylko jest sprawa jak w temacie posta, jeśli kolega ixi chce sobie nabijac posty proszę bardzo, a zainteresowani pisać na@,telefon podam jak dostanę @.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok