Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Agencje pracy - Norwegia

16 Postów

(Sylwia76)
Wiking
Zna ktoś może konkretne agencje pracy w NO? Będę wdzięczna za każdą informację.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
Sylwia76 napisał:
Hmm.
W dzisiejszych czasach, walki tak o klienta jako inwestora, jak i potencjalnego pracownika dla agencji, to każda z nich bez względu na nazwę, działa prawie tak samo.
Wszystko zależy od predyspozycji bezpośredniego konsultanta z którym pracownik ma bezpośredni kontakt.
Moim zdaniem najlepsza agencja to taka, która jest najbliżej naszego miejsca stałego zamieszkania jako, że mamy możliwość bezpośredniego kontaktu.
Niemniej w dobie internetu nie jest to wymogiem, a tym bardziej regułą.
Najważniejsza sprawa, to nie sama "...konkretna agencja pracy..." a przede wszystkim to co MY sami, reprezentujemy sobą względem danej agencji pracy, nawet i tej Towarzyskiej.
- Co z tego, że agencja "A" jest najlepsza w całej Norwegi, skoro przyjmuje do pracy tylko Inżynierów, a my jesteśmy jedynie po gimnazjum.
- Co z tego, że jakaś agencja Towarzyska płaci najlepszą gażę z całej Europie, skoro My reprezentujemy sobą jedynie taki wizerunek zewnętrzny, że nasze zdjęcie ustawione przy bonbonach w tytce, odstrasza nie tylko dzieci ale i dorosłych.

Reasumując ten problem, gorszych lub lepszych agencji to:
- najlepsza jest właśnie ta, która nas przyjmie do pracy,
- a najgorsza to ta, co odrzuci nasze anse.
A i tak, dzisiaj to nie rządzi dana agencja, tylko przede wszystkim firma do której zostaniemy skierowani, a tam różnie bywa, a zwłaszcza jak trafimy na krajana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
Ups.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
Sylwia76 napisał:

Proszę www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace/pracodawcy
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok