Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pendler - Norwegia

Czytali temat:
Anna Maciejewska krzysztof kowal Zbigniew Karpinski G M MultiNOR Konsultant Kasia K boj fra oszlo Magdalen@ GoHa SamoHa Iwona Cuprian p3ster kaleczka (501 niezalogowanych)
1 Post
kaleczka
(kaleczka)
Wiking
Witam,

Mam pytanie odnośnie rozliczenia. Z początkiem października moja żona wraz z dzieckiem wymeldowali się z Norwegii i wrócili do Polski. Czy w takim razie mogę się rozliczyć za te 3 pozostałe miesiące roku jako pendler? Jeśli tak, czy nadal muszę udokumentować 3 kompletne podróże do Polski czy może być ich mniej? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
kaleczka napisał:
Witam,

Mam pytanie odnośnie rozliczenia. Z początkiem października moja żona wraz z dzieckiem wymeldowali się z Norwegii i wrócili do Polski. Czy w takim razie mogę się rozliczyć za te 3 pozostałe miesiące roku jako pendler? Jeśli tak, czy nadal muszę udokumentować 3 kompletne podróże do Polski czy może być ich mniej? Pozdrawiam

Ilość wymaganych podróży zmniejsza się proporcjonalnie do ilości miesięcy pobytu lub posiadania prawa do statusu pendler. W Pana przypadku nie będzie konieczne dokumentowanie 3 pełnych potwierdzeń podróży.

Więcej: www.multinor.no/podatki/odwolania.html
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok