Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czek ze zwrotem z podatku - Norwegia

Czytali temat:
marcin dobinski K MN Kasia Tłumacz Kasia K Ewa Adam przemek wrona Karolina Kargol Szymon G Jakub Haręza Damian ..... Stubin (927 niezalogowanych)
3 Posty
Szymon G
(sajmon31)
Wiking
Witam. Mam taki problem... Oczekuje na swój czek ze zwrotem z podatku,w połowie sierpnia został wysłany na adres mojej firmy w Norwegii który podałem,niestety do tej pory tam nie dotarł. Ja tymczasem jestem w Polsce i nie wiem co moge zrobić w tej sytuacji.... Jechać do skatu do Norwegii czy moge zrobić cos innego???? Z góry dzięki za pomoc,najlepiej na e-mail. sajmon85g@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
sajmon31 napisał:
Witam. Mam taki problem... Oczekuje na swój czek ze zwrotem z podatku,w połowie sierpnia został wysłany na adres mojej firmy w Norwegii który podałem,niestety do tej pory tam nie dotarł. Ja tymczasem jestem w Polsce i nie wiem co moge zrobić w tej sytuacji.... Jechać do skatu do Norwegii czy moge zrobić cos innego???? Z góry dzięki za pomoc,najlepiej na e-mail. sajmon85g@wp.pl

Urząd wysyła czeki na adres zarejestrowany w norweskim rejestrze ludności. Jeżeli ma Pan tam nieaktualne dane, niestety czek do Pana nie dotrze. Jedynym rozwiązaniem jest kontakt z poborcą podatkowym, odpowiednim do miejsca zamieszkania.

Więcej informacji: www.multinor.no
Zgłoś wpis
3 Posty
Szymon G
(sajmon31)
Wiking
Adres napewno jest poprawny gdyż zamawiałem kody na ten adres i doszły bez problemu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok