Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kierowca Autobusów, szuka pracy w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
XXX moja sprawa Jacek MArcinkowski Agata Dymna z s fistaszek0524 Puke Tomasz Nowak Kasia K Tomek . Moderator MojaNorwegia K - jacek lytaw Anatan1 (701 niezalogowanych)
3 Posty

(SebastianHyckowski)
Wiking
Witam, szukam pracy w Norwegii, jako kierowca autobusów. Obecnie żyję i mieszkam w Szczecinie. Cały czas pracuję w komunikacji miejskiej od 2 lat. Uczę się też powoli języka Norweskiego, mogę też chętnie uczyć się w Norwegii. Szukam kogoś kto pomoże mi się w tej kwestii ogarnąć i napiszę coś więcej jak to sprawa wygląda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
SebastianHyckowski napisał:
Witam, szukam pracy w Norwegii, jako kierowca autobusów. Obecnie żyję i mieszkam w Szczecinie. Cały czas pracuję w komunikacji miejskiej od 2 lat. Uczę się też powoli języka Norweskiego, mogę też chętnie uczyć się w Norwegii. Szukam kogoś kto pomoże mi się w tej kwestii ogarnąć i napiszę coś więcej jak to sprawa wygląda.

Tutaj sprawdź, codziennie pojawiają się nowe oferty pracy, również dla kierowców: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace/strona1.html?order=dn
Zgłoś wpis
64 Posty
Tomasz Nowak
(Tomek9)
Początkujący
Hej,jestem rowniez kierowcą autobusu,jezdze w Norwegii,sprobuj tak jak wiekszosc przez posrednika w Szczecinie wlasnie,kiedys firma sie nazywala Proffman
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok