Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zwrot podatku 2015 - Norwegia

Czytali temat:
3 Posty
Robert Brygala
(RobertBrygala)
Wiking
Słuchajcie..potrzebuję pomocy w zrozumieniu dlaczego urząd zmniejszył mi wypłatę zwrotu podatku. W piśmie które dostałem ze Skatte był zwrot w wysokości 19 459 koron.. wypłacili mi tylko 1.577 koron Nie rozumiem dlaczego mój zwrot został obniżony o 17.891 koron. Załączam oba dokumenty..ten wcześniejszy i ten z obniżonym zwrotem. Dla porównania zamieszczam też zwrot z 2014 roku. Pomóżcie proszę

www.mojanorwegia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów

(Annette)
Nowicjusz
masz moze jakies niezaplacone mandaty,podatek drogowy, rachunki lub raty kredytu?- skatt mogl potracic tego typu zadluzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Robert Brygala
(RobertBrygala)
Wiking
NIe....to jest renta po zmarłym współmałżonku..ja jestem w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Panie Robercie, z samego wyniku rozliczenia (Skatteoppgjør) trudno jest określić, jaki był powód zmiany ostatecznej kwoty zwrotu. Odpowiedzi należy szukać na trzeciej stronie dokumentu, czyli wyciągu z rozliczenia (Utskrift av likningen).

Jeżeli nadal będzie miał Pan problemy ze znalezieniem powodu, proszę się z nami skontaktować pod nr. +47 21 999 409, albo wysłać do nas maila z załączeniem całego dokumentu na info@multinor.no (proszę podać Pana nazwisko i numer kontaktowy). Pomożemy w rozwiązaniu problemu.
Zgłoś wpis
3 Posty
Robert Brygala
(RobertBrygala)
Wiking
3 strona wygląda tak :

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok