Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomocy - Norwegia

3 Posty
Marcin Paszek
(MarcinPaszek)
Wiking
Witam.Potrzebny mi formularz świadectwa pracy norweski,bardzo pilne.Jesli ktoś posiada proszę o przesłanie, norki wypisują tylko od kiedy do kiedy i nic więcej to jest problem.Pilnie potrzebuję druk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
MarcinPaszek napisał:
Witam.Potrzebny mi formularz świadectwa pracy norweski,bardzo pilne.Jesli ktoś posiada proszę o przesłanie, norki wypisują tylko od kiedy do kiedy i nic więcej to jest problem.Pilnie potrzebuję druk.
Sam sobie możesz to wydrukować, wchodząc na stronę nav.no w zakładkę, dokumenty na dagpenger, nazwa tego dokumentu to:
Bekreftelse på sluttårsak/ nedsatt arbeidstid
NAV 04-08.03
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcin Paszek
(MarcinPaszek)
Wiking
witam niestety robię wszystko tak jak pisałeś i nie mogę nic wyszukać żadnego druku, może ma ktoś i mógł przesłać norweskie świadectwo pracy formularz zg dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
MarcinPaszek napisał:
witam niestety robię wszystko tak jak pisałeś i nie mogę nic wyszukać żadnego druku, może ma ktoś i mógł przesłać norweskie świadectwo pracy formularz zg dzięki
Tu masz ten dokument.
Jak ci się wyświetli strona, to naciśnij na ten pierwszy link u góry.
Otrzymasz plik do zapisania, jak zapiszesz to otwórz i wydrukuj.

2016nett.pdfwww.nav.no/no/Bedrift/Skjemaer-for-arbei...rings-+og+sluttarsak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(vizir)
Wiking
gabriel zlodziej i klamca i damski bokser
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcin Paszek
(MarcinPaszek)
Wiking
Dziękuję za formularz ale mam jeszcze jedno pytanie czy jeżeli pracodawca mi go wypisze to czy ten dokument będzie ważny w Polsce,bo chcę się starać w Polsce o zasiłek.tak zwany nasz Polski kuroń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
MarcinPaszek napisał:
Dziękuję za formularz ale mam jeszcze jedno pytanie czy jeżeli pracodawca mi go wypisze to czy ten dokument będzie ważny w Polsce,bo chcę się starać w Polsce o zasiłek.tak zwany nasz Polski kuroń
To już z tym pytaniem do Polskiego Urzędu Pracy.
W Norwegi, same świadectwo pracy, też nie daje automatycznie "kuroniówki".
Trzeba wypełnić jeszcze z 10 formularzy, oraz mieć odpowiedni zarobek brutto z poprzedniego roku kalendarzowego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(andrzej lump)
Wiking
gabriel kapus klamca i zlodziej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok