Mycie,napelnianie,przestawianie,rozwozenie,skladanie, pelna obsluga i dlatego nie mozna mowic.ze jest to tylko mycie w srodku i to wszystko...rozne zajecia ale niestety przy ToyToyach
konrad podsiad napisał: platne za godzine 90 kr i praca polega ogolnie na obsludze wszystkiego co zwiazane z tymi toaletami.organizacja calej pracy przez pare osob w zakladzie. Raz jest przyjemnie a raz trzeba sie pobrudzic.
--------
Rekomenduje do tej odpowiedzialnej pracy wyjatkowo odpowiednie do tego indywiduum wystepujace tu na portalu pod ksywa ALEXANDER HAZARD. Z uwagi na jego gleboki stan uposledzenia mozna zaoferowac mu stawke 40 nok.
zeby to chociaz bylo od toytoya to by mozna sobie wiecej na akord wyrobic tych toytoyow
ale jak za godzine to bardzo malo
i pewnie nadgodziny tez nic wiecej nie platne tylko te 90
chetni sie pewnie znajda ale oferta niezbyt atrakcyjna
obibok napisał: zeby to chociaz bylo od toytoya to by mozna sobie wiecej na akord wyrobic tych toytoyow
ale jak za godzine to bardzo malo
i pewnie nadgodziny tez nic wiecej nie platne tylko te 90
chetni sie pewnie znajda ale oferta niezbyt atrakcyjna
------
Mamo, wreszcie dostalem atrakcyjna prace i bede robil dla znanej firmy Toyota, czy jakos tak.... Czeka mnie tam kupa..szmalcu.
konrad podsiad napisał: WItam serdecznie
Szukam chetnych do pracy przy myciu przenosnych toalet ToyToy. Praca na okolo 6 miesiecy,mieszkanie zalatwione przez pracodawce w barakach na terenie zakladu. Koszt jedynie wyzywienia i ewentualnych wycieczek. Praca od 2 maja. Prosze o wiadomosc na 96700761
...a nie Toi Toi...?
...wycieczek... gdzie niby?
...a można u was we firmie brać chorobowe?
...a co z feriepenger?
wstyd mi za was polacy a szczegolnie tego pana co zlozyl oferte
proponuje panu 180 Nok za mycie toalety w mojej firmioe
kpina kpina 90 Nok proponoiwac ciekawe ile ta firma faktycznie daje za taka prace a ile pan na rodakach chce przyciac
w mojej firmie mlodociany niewykwalifikowany pracownik za prace w wakacje dostaje 150 NOK
wstyd i dlatego cala norwegia sie z nas smieje
norweg zrobi najglupszego polaczka foremanem czy kims na stanowisku i a my polacy za poklepanie po plecach swoich zjemy i zaje....iemy w robocie i jeszcze stawki 90 NOK
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.