Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
187 Postów

(cysiek4)
Stały Bywalec
sromba33 napisał:
bromba napisał:
sromba33 napisał:
Martin 85 napisał:
witam. chcialbym otworzyc konto osobiste w Norwegii w Dnb albo innym banku przez internet czy jest to wogole mozliwe? Bede wdzieczny za szybka odpowiedz. pozdrawiam marcinZamiast zadawać takie pytania, to wejdź na odpowiednie strony banków i spróbuj.
Za którymś razem może się uda. Może zacznij od Spare Bank

nie mundruj sie gabriel zlodziej i donosiciel

Skoro uważasz iż jestem tym o którym tu tak serdecznie piszesz, to dlaczego sam nie doradzisz konkretnie pytającemu się.
Wszystkie twoje posty są wulgarne i niemające nic wspólnego z danymi tematami.

DZIWNE jest to, że ADMINISTRACJA TEGO PORTALU pozwala na takie chamskie zachowania i nie kasuje automatycznie takich wulgarnych wpisów.

Widocznie ADMINISTRACJA ma jakiś interes, że zezwala na takie plugawe słownictwo niektórych \"świętych krów\".

na rozowo napisz gabriel kapusiu ,szlag cie trafia ze twoje donosy nie odnosza skutku
cvhory psychicznie jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(sromba33)
Wiking
cysiek4 napisał:sromba33 napisał:
bromba napisał:
sromba33 napisał:
Martin 85 napisał:witam. chcialbym otworzyc konto osobiste w Norwegii w Dnb albo innym banku przez internet czy jest to wogole mozliwe? Bede wdzieczny za szybka odpowiedz. pozdrawiam marcinZamiast zadawać takie pytania, to wejdź na odpowiednie strony banków i spróbuj.
Za którymś razem może się uda. Może zacznij od Spare Bank
nie mundruj sie gabriel zlodziej i donosiciel
Skoro uważasz iż jestem tym o którym tu tak serdecznie piszesz, to dlaczego sam nie doradzisz konkretnie pytającemu się.
Wszystkie twoje posty są wulgarne i niemające nic wspólnego z danymi tematami.

DZIWNE jest to, że ADMINISTRACJA TEGO PORTALU pozwala na takie chamskie zachowania i nie kasuje automatycznie takich wulgarnych wpisów.

Widocznie ADMINISTRACJA ma jakiś interes, że zezwala na takie plugawe słownictwo niektórych \\\"świętych krów\\\".
na rozowo napisz gabriel kapusiu ,szlag cie trafia ze twoje donosy nie odnosza skutku
cvhory psychicznie jestes

Proszę, następny do świętego klubu wielbicieli gabrysia.
Poszukałem trochę po forum i znalazłem pewne wpisy w sugerowanym kolorze .

Teraz poczytam i postaram wyrobić sobie opinię, na temat tego uwielbianego przez niektórych gościa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów

(cysiek4)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok