Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
24 Posty

(erykkleryk)
Wiking
nie wiem czy kolejnosc gra role ,ale jesli np pracodawca sklada taki wniosek grupowy dla swoich pracownikow moze jednoczesnie zgloscic 15 osob i kazdy dostanie w tym samym czasie karte, ale jedna wazna rzecz, zdjecie musi byc jak do paszportu
dlugo czekac nie trzeba w kazdym badz razie

aha i jeszcze zapomnialem dodac, jesli ma sie ta karte to obowiazuje tez w innych sklepach, i co najlepsze nie trzeba placic za butelke bo jest gratis
a co za tym idzie mozna ta butelke odsprzedac i czysty zysk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(erykkleryk)
Wiking
nie wiem czy wiecie ale od tego roku weszlo dofinansowanie dla osob ktore jezdza na polskich blachach w norwegii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
erykkleryk napisał:
nie wiem czy kolejnosc gra role ,ale jesli np pracodawca sklada taki wniosek grupowy dla swoich pracownikow moze jednoczesnie zgloscic 15 osob i kazdy dostanie w tym samym czasie karte, ale jedna wazna rzecz, zdjecie musi byc jak do paszportu
dlugo czekac nie trzeba w kazdym badz razie

aha i jeszcze zapomnialem dodac, jesli ma sie ta karte to obowiazuje tez w innych sklepach, i co najlepsze nie trzeba placic za butelke bo jest gratis
a co za tym idzie mozna ta butelke odsprzedac i czysty zysk

Bravo za poczucie humoru,czyli jednak prowokacja
Oby wszyscy tylko to zrozumieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
robert n.
(robert139)
Wiking
Z kad taki nius...? Gdzie to wyczytales....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
erykkleryk napisał:
nie wiem czy wiecie ale od tego roku weszlo dofinansowanie dla osob ktore jezdza na polskich blachach w norwegii
-------
Tak wiemy!! I wyraża się tym, że dają w gotówce 1 NOK jeśli ktoś zapłaci transferem standardowa grzywnę 200 000 NOK.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
robert n.
(robert139)
Wiking
Nie 200000 tylko 89 tys bylo jeszcze w tamtym roku...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
erykkleryk napisał:

a jeszcze jedna ciekawostka , jesli ktos ma problemy z alkoholem to w vinmonopolet sa specjalne formularze dla osob uzaleznionych , wystarczy wypelnic dolaczyc zdjecie i za 2 tyg otrzymuje sie karte alkoholika ktora uprawnia do 35 % zniski przy zakupie alkoholu, ale tylko w dniach : sroda i piatek
tak wiec mam nadzieje ze komus sie przydadza te informacje

i to nie jest wyssane z palcca tylko najprawdziwsza prawda , sam pomagalem w wypelnieniu takiego formularza

Teraz przepisy się zmieniły i wymagane są 2 zdjęcia, w tym jedno rentgenowskie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
robert139 napisał:
Z kad taki nius...? Gdzie to wyczytales....
-----
W tym samym rozporządzeniu, które mówiło,że Polkom należy się zapłata za poród w Norwegii.
- nie mylic z becikowym.Wreszcie ktoś zaczyna szanowac ziomali.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
robert139 napisał:
Nie 200000 tylko 89 tys bylo jeszcze w tamtym roku...
------
Podnieśli...inflacja...za Golfa II warto dać każda kasę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok