Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
24 Posty

(erykkleryk)
Wiking
nie wiem czy kolejnosc gra role ,ale jesli np pracodawca sklada taki wniosek grupowy dla swoich pracownikow moze jednoczesnie zgloscic 15 osob i kazdy dostanie w tym samym czasie karte, ale jedna wazna rzecz, zdjecie musi byc jak do paszportu
dlugo czekac nie trzeba w kazdym badz razie

aha i jeszcze zapomnialem dodac, jesli ma sie ta karte to obowiazuje tez w innych sklepach, i co najlepsze nie trzeba placic za butelke bo jest gratis
a co za tym idzie mozna ta butelke odsprzedac i czysty zysk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(erykkleryk)
Wiking
nie wiem czy wiecie ale od tego roku weszlo dofinansowanie dla osob ktore jezdza na polskich blachach w norwegii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
erykkleryk napisał:
nie wiem czy kolejnosc gra role ,ale jesli np pracodawca sklada taki wniosek grupowy dla swoich pracownikow moze jednoczesnie zgloscic 15 osob i kazdy dostanie w tym samym czasie karte, ale jedna wazna rzecz, zdjecie musi byc jak do paszportu
dlugo czekac nie trzeba w kazdym badz razie

aha i jeszcze zapomnialem dodac, jesli ma sie ta karte to obowiazuje tez w innych sklepach, i co najlepsze nie trzeba placic za butelke bo jest gratis
a co za tym idzie mozna ta butelke odsprzedac i czysty zysk

Bravo za poczucie humoru,czyli jednak prowokacja
Oby wszyscy tylko to zrozumieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
robert n.
(robert139)
Wiking
Z kad taki nius...? Gdzie to wyczytales....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
erykkleryk napisał:
nie wiem czy wiecie ale od tego roku weszlo dofinansowanie dla osob ktore jezdza na polskich blachach w norwegii
-------
Tak wiemy!! I wyraża się tym, że dają w gotówce 1 NOK jeśli ktoś zapłaci transferem standardowa grzywnę 200 000 NOK.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
robert n.
(robert139)
Wiking
Nie 200000 tylko 89 tys bylo jeszcze w tamtym roku...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
erykkleryk napisał:

a jeszcze jedna ciekawostka , jesli ktos ma problemy z alkoholem to w vinmonopolet sa specjalne formularze dla osob uzaleznionych , wystarczy wypelnic dolaczyc zdjecie i za 2 tyg otrzymuje sie karte alkoholika ktora uprawnia do 35 % zniski przy zakupie alkoholu, ale tylko w dniach : sroda i piatek
tak wiec mam nadzieje ze komus sie przydadza te informacje

i to nie jest wyssane z palcca tylko najprawdziwsza prawda , sam pomagalem w wypelnieniu takiego formularza

Teraz przepisy się zmieniły i wymagane są 2 zdjęcia, w tym jedno rentgenowskie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
robert139 napisał:
Z kad taki nius...? Gdzie to wyczytales....
-----
W tym samym rozporządzeniu, które mówiło,że Polkom należy się zapłata za poród w Norwegii.
- nie mylic z becikowym.Wreszcie ktoś zaczyna szanowac ziomali.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
robert139 napisał:
Nie 200000 tylko 89 tys bylo jeszcze w tamtym roku...
------
Podnieśli...inflacja...za Golfa II warto dać każda kasę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok