Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Zasilek dla bezrobotnych - Norwegia

Czytali temat:
halina manka ela jankowska january nowak Agata Dymna Anna Horbik Zjawiskowa Dziewczyna MultiNOR Konsultant Kasia K Ewa Adam Cortez1 N (465 niezalogowanych)
3 Posty
january nowak
(BUNIANIU)
Wiking
Witam,
mam maly problem odnosnie pobierania zasilku dla bezrobotnych. Moze ktos bedzie w stanie mi pomoc. Moja umowa w pracy wygasla i chcialbym pobierac zasilek dla bezrobotnych, niestety dostalem pismo ze nie zaliczam sie do zasilku, poniewaz nie mam spelnionych warunkow (3G) i brakuje mi pare tysiecy koron. Dostalem tez pismo, ze zasilek chorobowy nie wlicza sie w ta sume 3G. I tu moje pytanie: Czy to faktycznie prawda? Wszedzie na Internecie pisza, ze zasilek chorobowy wlicza sie rowniez. Pisala o tym tutaj nawet Anniken. Na stornie nav rowniez pisze, ze zasilek ten jest wliczany. Jak to w koncu jest?
Dziekuje z gory za odpowiedzi.
Pozdrawiam, Jan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Zasiłek chorobowy nie wlicza się do dochodu minimalnego (norw. minsteinntekt), który daje prawo do zasiłku dla bezrobotnych. Wyjątkiem jest zasiłek chorobowy przyznany matce z powodu związanej z ciążą choroby.
Zasiłek chorobowy jest brany pod uwagę podczas wyliczania podstawy, w oparciu o którą określana jest stawka przyznanego zasiłku dla bezrobotnych.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok