Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kurs na ochroniarza - vekterkurs trinn 1 w Bergen - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... JERZY KOLCAN andrzej dorula Grzegorz Olszewski Kula Kot Kasia K Jan . Colo Bro Boomer Bergen (625 niezalogowanych)
2 Posty

(vjankuv)
Wiking
Cześć,

zbieram chętnych na kurs na ochroniarza w Bergen. Nazwa kursu to vekterkurs trinn 1 i jest wymagany by dostać pracę we wspomnianej nazwijmy to profesji. Kursy są wszystkie po norwesku, a że ja jestem na początku nauki tego języka i znalazłem możliwość zrobienia kursu po angielsku, to nie chcę czekać. Warunek 10-12 osób.
Jeśli uda nam się zebrać tyle osób, to pytam o ostateczny koszt i zaczynamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
vjankuv napisał:
Cześć,

zbieram chętnych na kurs na ochroniarza w Bergen. Nazwa kursu to vekterkurs trinn 1 i jest wymagany by dostać pracę we wspomnianej nazwijmy to profesji. Kursy są wszystkie po norwesku, a że ja jestem na początku nauki tego języka i znalazłem możliwość zrobienia kursu po angielsku, to nie chcę czekać. Warunek 10-12 osób.
Jeśli uda nam się zebrać tyle osób, to pytam o ostateczny koszt i zaczynamy.

A orientowales sie o wymogi dotyczace jezyka abu DOSTAC ZARUDNIENIE jako ochroniarz?
I kto na Boga podejmuje sie organizowania kursu na ochroniarza bez wymogu bieglego norweskiego?
Kto zatrudni w Norwegii ochroniarza bez bieglego norweskiego???

Jak bedziesz mial kontakt z organizatorem, to podrzuc mu pomysl na kursy (po angielsku lub moze w ogole po polsku) na: przedszkolanke, pielegniarke, kierowce autobusu... A w przyszlym roku jak sie biznes rozkreci to kurs korespondencyjny kardiochirurgii...

Albo wez moze te pieniadze i wyslij znajomym do Polski, niech sobie za nie pobaluja. Skutek w zakresie podniesienia twej atrakcyjnosci na norweskim rynku pracy bedzie dokladnie taki sam (czyli zerowy), ale przynajmniej Ty nie stracisz czasu i twoi znajomi sie zabawia.

Sorry kolego, ale dawno czegos rownie zabawnego nie czytalem... Ktos Cie po prostu w konia robi i tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(vjankuv)
Wiking
Kurczę... Trafił mi się pisarz 1522 postów. Zebrałeś jeden więcej do kolekcji. Dzięki Ci za kilka rad o tym jak żyć i pozdrawiam gorąco.

Temat pozostawiam aktualny przez jakiś czas.

Proszę o prywatne wiadomości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok