Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
740 Postów

()
Wyjadacz
kmaga napisał:
Witam prosze o pomoc 'kolega' poprosił mnie zebym udostepnil mu swoje dane do mojej karty z dnb aby mogl zaplacic za silownie iTrain tj. 339 kr gdyz on nie miał tych wytłoczonych cyfr na karcie i nie mogl tego zrobic, problem polega na tym ze na poczatku dawal mi kase do reki i bylo ok ale od jakis 3 miesiecy nie odbiera telefonu a kase tak jak bralo dalej bierze, bylem w banku i dowiedzialem sie ze oni nie moga tego wylaczyc tylko musze dzwonic do i Traina, prosze o pomoc co moge zrobic, dane do logowania sa na niego, kumpel podsluna mi pomysl zebym zglosil ze karta mi zginela i wtedy platnosci zostana zatrzymane co wy na to? Z gory dziekuje Coś źle zrozumiałeś w tym banku, ewentualnie też sam źle tłumaczyłeś ten konkretny problem.
Siłownia jako tako, nie może automatycznie ściągać tych należności z twojego konta.
Na pewno przychodzą płatności fakturowe na twoje konto, a sprytny kolega mając dostęp do twojego konta, ustawił automatyczną akceptacje.
Musisz zalogować się na konto bankowe i w zakładce faktur, zablokować realizację tej konkretnej faktury.
Natomiast koledze przesłać pismo z wezwaniem do natychmiastowej spłaty wynikłego zadłużenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Masz ustawione AvtaleGiro, wejdz na nettside banku i anuluj te AG.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
kmaga napisał:
Trzeba potwierdzic jeszcze tokenem takze tylko za silownie moze mi pobrac, a tak pozatym to moge dokonywac przelewu jezeli zablokuje karte?
Zablokowanie karty płatniczej nic nie da, a jedynie zagmatwa i tak trudną sytuację.
Bardzo łatwo jest zablokować kartę bankomatową, bardzo trudno ją natomiast odblokować.
Ty musisz zablokować opłatę za pomocą faktury na własnym koncie, do którego przypisana jest jedynie karta płatnicza.

Opłata ściągana jest nie z karty, a z konta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
jeszcze tu jestes gabriel zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
jeszcze tu jestes gabriel zlodziej i damski bokser
MAM NA IMIĘ RYSZARD.
Nie zaśmiecaj poważnego tematu, MĘSKA SZMATO.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a matka ktora gardzisz dala ci gabriel andrzej
zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj