Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2399 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
Kami a ja czekalem na lotnisku,
i dlatego mi te kwiaty zostaly.
haha
ale one i tak sa dla ciebie.
pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
kami napisał:

Ty tam lepiej idz sprztac po tej wczorajszej imprezie bo masz kosmate myśli [/quote]

właśnie sie zastanawiam albo wynajmę sprzątaczkę albo rano otworzę okno to może ptaki wydziobią . nie wygląda to najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hei panowie spokojnie ulv poprostu martwi sie o misia by był bezpieczny
spoko ulv mis grzeje mi łóżeczko bo maz wybył na urodzinki do kolegi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
tropik napisał:
Kami a ja czekalem na lotnisku,
i dlatego mi te kwiaty zostaly.
haha
ale one i tak sa dla ciebie.
pozdrawiam.

no widzisz a ja miałam miły wieczór z panami z toll Co prawda nie dali mi kwiatów ale było fajnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
kami napisał:
Grzes203 napisał:
Jakąś skarbonkę forumową trzeba będzie chyba utworzyć na takie okoliczności.
Jak tylko zbierzemy fundusze na sofę dla Hilton, wymyślne prezenty Giovi i Kami, samolot dla Marteszki, misia dla Ulva i barek dla mnie to zaczniemy zbierać na tych co sobie w życiu nie radzą.

o rzesz nie było mnie chwile i tak lista sie wydłużyła a Ulv niech sie buja miał okazje wykupić misia to okup sam wypił wiec niech teraz nie płacze

caly czas wiedzialam, ze Ulvowi na misiu nie zalezy!!!
a moze wolal beczke piwa sam wypic- jednoczesnie topiac smutki ii zale po utracie misia w beczce piwa.
Kami, a moze Ulv musial wypic, bo jego duma zostala urazona- w koncu byl opiekunem swojego misia, ktorego mu spod nosa zwinelas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
no pieknie,
a mowilas mi ze nie masz meza.
ni i co teraz?

Kami co mam zrobic?
chyba wysle te kwiaty ulavowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
bad harry napisał:
kami napisał:

Ty tam lepiej idz sprztac po tej wczorajszej imprezie bo masz kosmate myśli

właśnie sie zastanawiam albo wynajmę sprzątaczkę albo rano otworzę okno to może ptaki wydziobią . nie wygląda to najlepiej [/quote]

Na ptaki nie licz im butelki nie sa potrzebne wiec zacznij sie rozglądać za sprzątaczka moze dziewczyna tego chłopaka co dał ogłoszenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
tropik napisał:
no pieknie,
a mowilas mi ze nie masz meza.
ni i co teraz?

Kami co mam zrobic?
chyba wysle te kwiaty ulavowi.

wyslij bo chłopak ma doła misia mu spod noska gwizdnęłam i nie zapłacił okupu w wyznaczonym terminie a jak chciał zapłacic to juz było za pozno została pusta beczka i mis stwierdził ze tak tanio sie nie sprzeda i wolał zostac u mnie
A co do meza to nigdy tego nie kryłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
tropik napisał:
ulv, czy ja cos do ciebie pisalem?
nie.
pisalem do Kami.
tak?
to nie wiem o co ci chodzi.
Gentelmen sie znalazl.

oj tropik tropik... wyloze ci wiec to dokladniej.... nie znam cie tak jak innych tutaj jeszcze,twego stylu pisania, wyrazania mysli, nie wiem czy zartujesz jak cos piszesz czy nie... dlatego dla mnie twoj ponizszy post :

tropik napisał:
hello Kami mozesz sie obrazic,
a wtedy bede mial powod zeby cie poszukac.

mogl stanowic swego rodzaju grozbe, tak ? dlatego zapytalem, co masz na mysli piszac w taki sposob...
... a dlaczego o to zapytalem, musisz sie domyslic, wcale nie jest trudno w kazdym razie nie chodzi o gentlemana, heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
psculkas napisał:
kami napisał:
Grzes203 napisał:
Jakąś skarbonkę forumową trzeba będzie chyba utworzyć na takie okoliczności.
Jak tylko zbierzemy fundusze na sofę dla Hilton, wymyślne prezenty Giovi i Kami, samolot dla Marteszki, misia dla Ulva i barek dla mnie to zaczniemy zbierać na tych co sobie w życiu nie radzą.

o rzesz nie było mnie chwile i tak lista sie wydłużyła a Ulv niech sie buja miał okazje wykupić misia to okup sam wypił wiec niech teraz nie płacze

caly czas wiedzialam, ze Ulvowi na misiu nie zalezy!!!
a moze wolal beczke piwa sam wypic- jednoczesnie topiac smutki ii zale po utracie misia w beczce piwa.
Kami, a moze Ulv musial wypic, bo jego duma zostala urazona- w koncu byl opiekunem swojego misia, ktorego mu spod nosa zwinelas

ulv nie myslałam ze wziołes to tak do siebie pogadam z misiem moze cos uda sie cos wypertraktować moze jakies odwiedziny w weekend ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok