Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Współpraca w biznesie internetowym. - Norwegia

2 Posty
arearfdz
(arearfdz)
Wiking
Witam!

Mam do zaoferowania udział w genialnym biznesie internetowym. Pomysł jest innowacyjny, nie jest to metoda ani metoda PPA, ani żaden MLM. Do wyciągnięcia są naprawdę ogromne pieniądze w całkiem krótkim okresie czasu. O jakie kwoty dokładnie chodzi pokażę Wam na Skype, kiedy to udostępnię swój pulpit i zaprezentuję, jak to wszystko działa. Rozmowa zajmie nam max. 20 min, po czym zdecydujesz, czy będziesz chciał uczestniczyć w przedsięwzięciu czy nie. 20 minut to naprawdę niewiele, a może absolutnie odmienić twoje życie i sytuację finansową.

Jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany udziałem w czymś zupełnie nowym, prosiłbym o skontaktowanie się ze mną na skype - mój login: arehiba . Uważam, że mimo natłoku obowiązków warto poświęcić tą chwilę na Skype na rozmowie ze mną.

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty

(Prodiz)
Początkujący
Nie uwierze, poki w krotkim okresie czasu nie przedstawisz mi faktow autentycznych, ze zarobiles na tym biznesie. Mam nadzieje, ze jestes profesjonalny zawodowo, wiec moze uda nam sie zawiazac wzajemna wspolprace. Co ty na to? W kazdym badz razie jestem nidowiarkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
arearfdz
(arearfdz)
Wiking
Właśnie dla takich niedowiarków urządzam rozmowy na Skype, aby wszystko zaprezentować, łącznie z dowodami wypłat itd. Zapraszam na konferencję, a o wszystkim się przekonasz na własne oczy. Nie mów, że coś nie działa, jeśli tego nie spróbowałeś/aś. Nic nie tracisz rozmawiając ze mną, a kto wie, może to co Ci zaprezentuję bardzo Ci się spodoba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
Prodiz napisał:
Nie uwierze, poki w krotkim okresie czasu nie przedstawisz mi faktow autentycznych, ze zarobiles na tym biznesie. Mam nadzieje, ze jestes profesjonalny zawodowo, wiec moze uda nam sie zawiazac wzajemna wspolprace. Co ty na to? W kazdym badz razie jestem nidowiarkiem.

Ladnie tak chlopaka pleonazmami po lbie okladac?

Ja to gdybym miał taki biznes w ręku to bym się z nikim nie podzielił tylko sam wyrwał te ogromne piniendze.

Widać jednak, że świat pełen altruistow. Jest tu na forum jeden łekonom co to od urodzenia jest zadny wzbogacenia. On to z chęcią zainwestuje brutto feriepenger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
sand vinik
(sandvinik)
Początkujący
tomecki napisał:
Prodiz napisał:

Ladnie tak chlopaka pleonazmami po lbie okladac?

Ja to gdybym miał taki biznes w ręku to bym się z nikim nie podzielił tylko sam wyrwał te ogromne piniendze.

Widać jednak, że świat pełen altruistow. Jest tu na forum jeden łekonom co to od urodzenia jest zadny wzbogacenia. On to z chęcią zainwestuje brutto feriepenger.

A o to za chinska podrobka optimusa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Rozumiem, że koszt uzyskania feriepenger brutto, tzn.praca i wynagrodzenie za nią odlicza się od podstawy opodatkowania brutto a po opodatkowaniu resztę feriepenger doliczamy do wynagrodzenia netto przez co otrzymujemy przychód netto. Czy cos pokrecilem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Myślę że mikstura na łysienie albo proszek na bycza potencje jest jednak opcja bardziej obiecująca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
Krystian85 napisał:
Rozumiem, że koszt uzyskania feriepenger brutto, tzn.praca i wynagrodzenie za nią odlicza się od podstawy opodatkowania brutto a po opodatkowaniu resztę feriepenger doliczamy do wynagrodzenia netto przez co otrzymujemy przychód netto. Czy cos pokrecilem?
dokladnie tak ,za wyjadkiem kiedy dostajesz feriepenger z ostatnia wyplata za okres wypowiedzenia ,poniewaz w tym wypadku dostajesz za rok bierzacy feriepenger netto za lata poprzednie oczywiscie brutto jako wolne od zaliczek na poczet podatku dochodowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok