Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przyjazd do Norwegii - Norwegia

4 Posty
mailo85
(mailo85)
Wiking
Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce- proszę o przeniesienie jeśli nie- zastanawiam się nad przyjazdem do Norwegii. Obecnie mieszkam w Anglii i tutaj pracuję. Przez ostanie 5 lat jeździłem wózkami widłowymi (reach truck k i vna). Czy jest praca dla operatorów wózków. Operuję angielskim, zabieram się za norweski. Razem ze mną przyjechałaby żona i 2-wu letni syn.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
przyjechać na wakacje jak najbardziej ale po kiego grzyba zaczynać znowu gdzie teraz masz pracę i gdzie mieszkać?? przyjedziecie tu i co? pracy - brak, mieszkania - brak, samochodu - brak ?? podzwoń po różnych firmach, poszukaj na nav.no, finn.no tutaj na portalu pogadaj z ludźmi przez telefon i wtedy podejmij decyzję. Co do mieszkania też możesz sobie na finn.no zobaczyć. Poczytaj, policz ile masz kasy i ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wracaj do Polski
Ona liczy na takich fachowców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
mailo85
(mailo85)
Wiking
Pytam poważnie, a kolega widzę żartuje sobie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
mailo85
(mailo85)
Wiking
Konrad, dlatego właśnie zadałem to pytanie... Anglia zaczyna nam się nudzić i myślimy nad jakąś zmianą a do Polski nie zmierzamy na razie wracać. Dzięki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
kolega jest specyficzny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
to się lepiej zastanów sto razy bo potem może być tylko źle szczególnie jak masz zamiar przyjeżdżać tu z całą rodziną ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
mailo85 napisał:
Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce- proszę o przeniesienie jeśli nie- zastanawiam się nad przyjazdem do Norwegii. Obecnie mieszkam w Anglii i tutaj pracuję. Przez ostanie 5 lat jeździłem wózkami widłowymi (reach truck k i vna). Czy jest praca dla operatorów wózków. Operuję angielskim, zabieram się za norweski. Razem ze mną przyjechałaby żona i 2-wu letni syn.

Jesli doszliscie z zona do wniosku ze decyzja o posiadaniu dziecka byla bledem i teraz chcieli byscie sie jakos tego syna pozbyc, to rzeczywiscie pomysl jest na prawde dobry. Przyjedz ot tak z bomby bez mieszkania i pracy z 2-letnim maluszkiem, a BV z przyjemnoscia natychmiast otoczy go opieka...

Ludzie, troszke odpowiedzialnosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
mailo85 napisał:
Konrad, dlatego właśnie zadałem to pytanie... Anglia zaczyna nam się nudzić i myślimy nad jakąś zmianą a do Polski nie zmierzamy na razie wracać. Dzięki.
---------
Nudzi Wam się w GB? No to do Norwegii, natychmiast - tu jest naprawdę cool. Szczególnie w weekendy, tysiące roztanczonych ludzi na ulicach, puby pekajace w szwach do białego rana. Alkohol tani jak barszcz. Pobyt zacznijcie najlepiej od Bergen, tak od października. A jeśli zabraknie kolorów Londynu lub Birmingham wpadnijcie wieczorem na dworzec w Oslo. Koniecznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
renegade napisał:
kolega jest specyficzny...
Jakiś obrazek z wiocha.pl do lepszego wyluszczenia o co biega
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj