Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praktyka w przedszkolu a zwolnienie lekarskie - Norwegia

Czytali temat:
Eliza K Karol Pitek Jan Maryjan Agnieszka Kajka maja i. jan lapsa Krystian Kozyra Krzysiek Nowaczek Ewa Adam Agnieszka Jenczelewska ala oslo od urodzenia dumny z pochodzenia (1164 niezalogowanych)
7 Postów
maja i.
(maja13)
Wiking
Mam pytanie moz ktos z was bedzie wiedzial cos na temat zwolnienia lekarskiego .Mianowicie mialam praktyke w przedszkolu i dzien przed zakonczeniem praktyki zlamalam noge powaznie jestem po operacji nogi i mam pytanie czy naleza mi sie jakies pieniadze z NAV bardzo prosze o odpowiedz zwolnienie wyslalam do NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(artgregor)
Stały Bywalec
A za co chcesz te pieniądze ? Powinna byś zadowolona ze wracasz do zdrowia i nie wystawiono rachunku za leczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
maja i.
(maja13)
Wiking
Bardzo sie ciesze ze wracam do zdrowia .Ja poprostu zapytalam grzecznie nie musiales z takimi zlosliwosciami wyjezdzac ja pytalam o zasady jakie panuja a nie o zlosliwe komentarze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
w pracy zlamalas noge ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
A ile płaciłas w Polsce za zwolnienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
maja i.
(maja13)
Wiking
Nie po praktyce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
maja13 napisał:
Nie po praktyce
w drodze do domu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
maja i.
(maja13)
Wiking
CIeszy cie taka zlosliwosc jednak szkoda bylo pytac bo poza zlosliwosci to raczej nic sie nie dowiem dzieki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
jak nie napiszes jasniej to sie nie dowiesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
maja i.
(maja13)
Wiking
w domu to sie stalo ostani dzien praksisplass mialam na nastepny dzien zwolnienie wyslalam do NAV ale nie wiem czy potrzebne to moje zwolnienie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok