Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dorywcze zarabianie w internecie, czyli szybszy powrót do Polski - Norwegia

2 Posty
rybacki
(rybacki)
Wiking
Cześć,
Siedząc kilka lat w Norwegii, uświadomiłem sobie że jednak ciągnie mnie do powrotu do Polski, ale oczywiście nie z pustymi kieszeniami. Chciałbym się dowiedzieć czy Wy również inwestujecie w opcje binarne? Znajomy norweg polecił mi się tym zainteresować. Sam już siedzi w tym od 2 lat i nie narzeka. Z początku nie za bardzo do tego byłem przekonany. Jednak poczytałem sobie trochę informacji na polskich stronach i natrafiłem na taką stronkę:

www.strategiabinarna.pl/

Poniżej znajdują się moje pierwsze inwestycje, co o tym myślicie, da się z tego wyżyć?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Wiking
ja mam skandie zalozona... to fundusze inwestycyjne... Tata sie zajmuje tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(dziad)
Początkujący
rybacki napisał:
Cześć,
Siedząc kilka lat w Norwegii, uświadomiłem sobie że jednak ciągnie mnie do powrotu do Polski, ale oczywiście nie z pustymi kieszeniami. Chciałbym się dowiedzieć czy Wy również inwestujecie w opcje binarne? Znajomy norweg polecił mi się tym zainteresować. Sam już siedzi w tym od 2 lat i nie narzeka. Z początku nie za bardzo do tego byłem przekonany. Jednak poczytałem sobie trochę informacji na polskich stronach i natrafiłem na taką stronkę:

www.strategiabinarna.pl/

Poniżej znajdują się moje pierwsze inwestycje, co o tym myślicie, da się z tego wyżyć?

Da sie w dobrostanie, ale szybko usun swoj post, bo ci rodacy rozkradna strategie binarna. Przeciez jak ci ktos ukradnie 1 to zostaniesz z zerem!!! Taki to system. Wiesz, ze polak polakowi wilkiem?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(dziad)
Początkujący
CALORIA89 napisał:
ja mam skandie zalozona... to fundusze inwestycyjne... Tata sie zajmuje tym

Tata pewnie bystry w tych sprawach. Jak juz og zdefloruja to pokaz mu ten link, moze cos odzyska. Skandia to miszcz.

lwb.com.pl/formularze/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok