Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Erasmus staż - Norwegia

Czytali temat:
Eliza K A ... mi misz Agnieszka Kajka Tulipan Tulipan Krystian Kozyra Kasia Tłumacz Damian Ham Joanna Kolakowska pawel piotr geo_ziom_mce (2056 niezalogowanych)
3 Posty

(MartaSobczuk)
Wiking
Witam,
jestem inżynierem geodetą i dostałam się na wymianę studencką Erasmus (koszty pokrywa oczywiście uczelnia) z Wojskowej Akademii Technicznej gdzie robię magistra.
Poszukuję miejsca do stażu (koniecznie musi być to firma norweska i związana z moimi studiami) od sierpnia 2015 do stycznia 2016, wysłałam już 'trochę' (dużo) CV i listów motywacyjnych jednak póki co bez odzewu.
Czy macie może jakieś znajomości w tej branży lub możecie udzielić mi jakiś wskazówek?
Z góry dziękuję!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:43  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
MartaSobczuk napisał:
Witam,
jestem inżynierem geodetą i dostałam się na wymianę studencką Erasmus (koszty pokrywa oczywiście uczelnia) z Wojskowej Akademii Technicznej gdzie robię magistra.
Poszukuję miejsca do stażu (koniecznie musi być to firma norweska i związana z moimi studiami) od sierpnia 2015 do stycznia 2016, wysłałam już 'trochę' (dużo) CV i listów motywacyjnych jednak póki co bez odzewu.
Czy macie może jakieś znajomości w tej branży lub możecie udzielić mi jakiś wskazówek?
Z góry dziękuję!

Zanudzisz sie tu dziewczyno, to dziadoskie miejsce dla studenta. Trza bylo do niemiec czy jakiej hiszpani sie zglosic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:46  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(MartaSobczuk)
Wiking
No ok tylko ja jadę tam do pracy a nie na studia więc wiąże z tym przyszłość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:32  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a już myślałem, że to biedny polski podatnik larwie płaci, aby się na wojskowej uczelni wyszkoliła i mogła zwiać za granicę
na szczęście uczelnia płaci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(MartaSobczuk)
Wiking
1. Jestem polskim podatnikiem, mam 1400 na rękę i nie stać mnie na samodzielne utrzymanie bez pomocy rodziców
2. Za studia płace sama, to studia zaoczne żebym mogła pracować
3. Jak nie pomagasz to nie przeszkadzaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:35  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to najmocniej przepraszam
w ramach zadośćuczynienia zapraszam na tygodniowe zwiedzanie...
no zresztą co byś chciała pozwiedzać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
to najmocniej przepraszam
w ramach zadośćuczynienia zapraszam na tygodniowe zwiedzanie...
no zresztą co byś chciała pozwiedzać?

Nie idzta tom drogom Stachu, toc dziewczyna mloda, a branza geodesi niezbyt liczna wiec i wyboje u ni na drodze znaczne bedom. Popytaj moze onych co to uklad chcom kupic- takie pewnikiem wyrywniejsze czy jak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:43  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ta mi jakoś w oko wpadła
i taka mniej używana się wydaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a ta mi jakoś w oko wpadła
i taka mniej używana się wydaje

Na rozum bierzesz czy sercem sie kierujesz? tamoj na "spolecznosc" masz na kilogramy- wszelkiej masci vaskedamy co to z celebrytami z MN chenti pozwiedzajom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w ciemno biorę
dobrze jej z oczu patrzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok