Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eliza K A ... mi misz Agnieszka Kajka Tulipan Tulipan Krystian Kozyra Kasia Tłumacz Damian Ham Joanna Kolakowska pawel piotr geo_ziom_mce (2057 niezalogowanych)
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
MartaSobczuk napisał:
Poszukuję miejsca do stażu (koniecznie musi być to firma norweska i związana z moimi studiami) od sierpnia 2015 do stycznia 2016, wysłałam już 'trochę' (dużo) CV i listów motywacyjnych jednak póki co bez odzewu.
1. Moze twoje podanie ma inny styl niz te, co na ogol zaklady dostaja tutaj.
Dziwne podania laduja na ogol w koszu - czyli podania zbledami pisowni (jezeli od kandydata wymaga sie pewnego poziomu), dziecinne, z powtarzajacym sie co rusz tym samym tekstem, z masa nieistotnych dla inzyniera hobby (spiewam, haftuje).
2. W Norwegii zanim sie namysla, to minal minimum miesiac, albo i dwa.
3. Trainee kosztuje czas innych pracownikow. W zakladach prywatnych stracony czas pracownika = stracony zarobek. To co trainee zrobi, mimo ze za darmo, jest na ogol mniej warte niz czas mu poswiecony. Na ogol jezeli zaklady zatrudniaja takie osoby, to z mysla o przyszlym zatrudnieniu.
4. W Norwegii zatrudnia sie czesto po znajomosci, ewentualnie ktos cos o kims slyszal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
MartaSobczuk napisał:
Witam,
jestem inżynierem geodetą i dostałam się na wymianę studencką Erasmus (koszty pokrywa oczywiście uczelnia) z Wojskowej Akademii Technicznej gdzie robię magistra.
Poszukuję miejsca do stażu (koniecznie musi być to firma norweska i związana z moimi studiami) od sierpnia 2015 do stycznia 2016, wysłałam już 'trochę' (dużo) CV i listów motywacyjnych jednak póki co bez odzewu.
Czy macie może jakieś znajomości w tej branży lub możecie udzielić mi jakiś wskazówek?
Z góry dziękuję!

--------------------------------
Zadzwon do Kongsberg Defense w Konsberg i powiedz,ze przyjechalas testowac rakiety dla Marynarki Wojennej ktore jakis polski idiota kupił nie wiadomo po co.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jasta102 napisał:
w ciemno biorę
dobrze jej z oczu patrzy

tobie to buraki uprawiac ,nie sex
Zgłoś wpis