Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M N Kasia Tłumacz Renata Kuptel Sewa (1715 niezalogowanych)
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
AleksandraOla23 napisał:
no niestety pudło, sam tata poprosił mnie żeby zorientowała się w temacie ale widzę że ktoś ma przykre doświadczenia związane w utrzymywaniem rodziny nie wiem skąd i w którym momencie wyczytałeś w moim zapytaniu że panienka białoręka jest przez tatusia utrzymywana, a tym bardziej że pieniążki byłby dla panienki ale najlepiej pluć jadem pozdrawiam i powodzenia bo chyba masz ciężkie życie

Jeśli mam ochotę zjeść oryginalnego norweskiego wędzonego łososia, to nie proszę znajomych z Polski żeby mi go kupili w Warszawie i przywieźli do Oslo,tylko wkładam buty i idę do sklepu.

Tatuś od 10 lat siedzi w Norwegii. I teraz zamiast zadzwonić do jednego z dziesiątek biur księgowych, zamiast spytać księgowego w firmie, czy chociażby włożyć buty i iść spytać o to w NAV'ie... tatuś prosi swoją nastoletnią córkę która siedzi w Polsce, aby się w internecie dowiedziała...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
AleksandraOla23 napisał:
no niestety pudło, sam tata poprosił mnie żeby zorientowała się w temacie ale widzę że ktoś ma przykre doświadczenia związane w utrzymywaniem rodziny nie wiem skąd i w którym momencie wyczytałeś w moim zapytaniu że panienka białoręka jest przez tatusia utrzymywana, a tym bardziej że pieniążki byłby dla panienki ale najlepiej pluć jadem pozdrawiam i powodzenia bo chyba masz ciężkie życie

Studiuesz? No tak, polska mowa trudna jezyka, a znaki interpunkcyjne to tylko taki dodatek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Karol.Ky napisał:
AleksandraOla23 napisał:

Studiuesz? No tak, polska mowa trudna jezyka, a znaki interpunkcyjne to tylko taki dodatek.

ledwo widać, to pewnie znaczenia nie mają..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok