Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy- sprzatanie! - Norwegia

Czytali temat:
Emma Hoeft Mirek M MonikaM2 mitch12345 Marta1910 (3647 niezalogowanych)
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Czy ktoś wie cos o jakiejs dorywczej pracy przy sprzataniu?Chodzi mi np o sprzatanie po przeprowadzce,zastepstwo za kogoś, dowolne godziny w tygodniu,weekndy!DZiekuje z góry i pozdrawiam!Patrycja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
bodys napisał:
Pati0304 napisał:
Czy ktoś wie cos o jakiejs dorywczej pracy przy sprzataniu?Chodzi mi np o sprzatanie po przeprowadzce,zastepstwo za kogoś, dowolne godziny w tygodniu,weekndy!DZiekuje z góry i pozdrawiam!Patrycja

Na svalbardzie?

Jezeli otworzysz profil Patrycji, to zobaczysz, ze mieszka w Lorenskog. Zakladam wiec, ze szuka pracy w okolicy.
Edit: Ale jak tak sobie pomysle, to masz racje - ludzie pownnini pisac gdzie szukaja pracy czy tez innych rzeczy (np. mieszkania, itp).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
a ma ?
doswiadczenie ,telefon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Tak,posiadam doświadczenie i jak sprzatac pod sofa nie trzeba mnie uczyć.ponadto nie należę do grona osób,które oglaszają sie,ze posprzataja czy tez zaopiekują sie dzieckiem z mysla " a może się uda"mając ograniczona wiedzę na ten temat! Nie napisałam więcej informacji o sobie,bo jeśli ktoś byłby chętny pomoc mi to po jednej wiadomosci na priv podam oczywiście swój nr telefonu i wszelkie informacje Moglam dodać,ze jestem z Lorenskog.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Dodam też,że pracy polegającej na samodzielnym poruszaniu sie po Oslo nie znajde,bo zupełnie nie orientuje sie w tamtym terenie,a większość ogloszeń tego wlasnie wymaga.Pracowałam z dziewczyna,do niej dojeżdżałam i dalej poruszałam sie z nia dlatego wiem,ze stałej pracy nie znajde,oprócz jakieś pomocy w wybrane dni czy też dojazd do jednego miejsca...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Pati0304 napisał:
Dodam też,że pracy polegającej na samodzielnym poruszaniu sie po Oslo nie znajde,bo zupełnie nie orientuje sie w tamtym terenie,a większość ogloszeń tego wlasnie wymaga.Pracowałam z dziewczyna,do niej dojeżdżałam i dalej poruszałam sie z nia dlatego wiem,ze stałej pracy nie znajde,oprócz jakieś pomocy w wybrane dni czy też dojazd do jednego miejsca...

Wystarczy google maps na nowszym tel. lub zaopatrzenie się w navi. nikt chyba nie kazałby tobie się poruszać, czy znać Oslo jak taksówkarzowi, więc pomału dostając lokalizacje dzień wcześniej to każdy z minimalną inicjatywą powinien to ogarnąć. Jeśli takie sprawy to dla ciebie problem nie do przejścia to ciężko sobie wyobrazić że podołasz w innych sprawach...

Dwa osób które potrafią się poruszać samodzielnie czy nawet mają prawo jazdy i samochód też jest sporo które szukają pracy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Ale nikt nie powiedzial,ze ja jedyna pracy poszukuje,ponadto każdy ma prawo zapytać,także nie potrzebuje tu krytyki i oceniania czy poradze sobie czy też nie!niech moze Ciebie postawią w Lorenskog z nawigacja w reku i każą jechac,ciekawe czy podszedłbys z entuzjazmem do tej pracy wiedząc jedynie w która stronę droga na autostrade do Oslo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
samochod? prawo jazdy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Mam prawo jazdy i samochód.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Pati0304 napisał:
Ale nikt nie powiedzial,ze ja jedyna pracy poszukuje,ponadto każdy ma prawo zapytać,także nie potrzebuje tu krytyki i oceniania czy poradze sobie czy też nie!niech moze Ciebie postawią w Lorenskog z nawigacja w reku i każą jechac,ciekawe czy podszedłbys z entuzjazmem do tej pracy wiedząc jedynie w która stronę droga na autostrade do Oslo!

Pierwszy mój dzień w Norwegii taki własnie był i to nie z navi, a z mapą jedynie, adersy dostawałem smsem i wbijanie trasy do łba na parkingu i jazda...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok