Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Leon Brela (2238 niezalogowanych)
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:

@ anetapolak - Ano zauwazylem, co wiecej, mnie to przeraza...[/quote]
a biznes się kręci...
a potem taki "cham się uprze i mu daj" oczekuje, że rodacy na obczyźnie powitają go czerwonym dywanem i orkiestrą dętą, dadzą pracę, mieszkanie i załatwią rodzinne
eh życie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
anetapolak napisał:
Karol.Ky napisał:

@ anetapolak - Ano zauwazylem, co wiecej, mnie to przeraza...

a biznes się kręci...
a potem taki "cham się uprze i mu daj" oczekuje, że rodacy na obczyźnie powitają go czerwonym dywanem i orkiestrą dętą, dadzą pracę, mieszkanie i załatwią rodzinne
eh życie

A jak tego sie nie zrobi to od razu, polaczek, polak polakow za granicami kraju wilkiem. Ech...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
tak już się nam tutaj w dupach poprzewracało od tej Norwegii że nikomu z komunikatywnym angielskim i uczącym się norweskiego no i co najważniejsze po studiach nie pomożemy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
KonkoN napisał:
tak już się nam tutaj w dupach poprzewracało od tej Norwegii że nikomu z komunikatywnym angielskim i uczącym się norweskiego no i co najważniejsze po studiach nie pomożemy ...

Na to wychodzi. Ciekaw jestem czy oni by przyjeli nas pod swoje dachy, dali jesc, bysmy mogli poszukac pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
nie chodzi - bynajmniej mi - o to żeby nie pomóc ale w jaki sposób koleś napisał, odpisał, ludzie chyba sami nie traktują tego poważnie, piszą że są po studiach i Korwin obniży podatki, w dupie był gówno widział a zachowuje się jak ... po studiach poczytaj, poszukaj a potem pytaj o konkrety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ogolnie teraz mlodziezy sie w dupach przewraca. Ci od postu sa bardzo "powazni".

Mnie zastanawia, jak chca by Korwin rzadzil to dlaczego wyjzezdzaja? Powtorka sytuacja z PO? jak PO wygralo pierwszy raz, a jego elektorat od razu wyjechal za praca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Ciekaw jestem czy oni by przyjeli nas pod swoje dachy, dali jesc, bysmy mogli poszukac pracy?
A to mnie rozbawiles. Slyszales kiedy o kims, co przygarnal kogos obcego w Polsce za friko?
U mnie to nawet dotyczy wlasnej rodziny, nie mowiac juz o znajomych. Kazdy chetny do przyjechania i pomieszkania u mnie jakis czas za darmo (minimum miesiac). A myslisz, ze kiedys od kogos w Polsce uslyszalam - przyjedz i pomieszkaj u mnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Elise napisał:
Karol.Ky napisał:
Ciekaw jestem czy oni by przyjeli nas pod swoje dachy, dali jesc, bysmy mogli poszukac pracy?
A to mnie rozbawiles. Slyszales kiedy o kims, co przygarnal kogos obcego w Polsce za friko?
U mnie to nawet dotyczy wlasnej rodziny, nie mowiac juz o znajomych. Kazdy chetny do przyjechania i pomieszkania u mnie jakis czas za darmo (minimum miesiac). A myslisz, ze kiedys od kogos w Polsce uslyszalam - przyjedz i pomieszkaj u mnie?

Stad moje pytanie, bo widac, ze oni i im podobni tego oczekuja.

PS
Nie znam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
w Polsce długo się nic nie zmieni, 4 studentów ciśnie do Norwegii a ja jadę do sklepu
pozdrawiam serdecznie Polaków wilkołaków do "zobaczenia" wieczorem - może
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A niech cisna. Pozdrawiam i udanych zakupow zycze. Do "zobaczenia", pewnie w poniedzialek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok