Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Leon Brela (2236 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
KonkoN napisał:
taaaaa tylko że całą resztę trzeba podać na talerzu - jednak w życiu nie można zrobić ctrl+c/v

Talerze podawal jak kelner to teraz on chce dostac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
no i niech już tam sobie gdzieś podaje ciekawi mnie jedna rzecz - czy jak jakiś klient go opieprzył to też się obraził i nic nie mówił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Tego nie wiem, ale tam gdzie koncza sie argumenty tam zaczyna sie wklejanie filmikow z JKM.
Chyba taka moda ostatnio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
możliwe jakoś nie pociąga mnie ta moda, może powodem tego jest to że nie jestem po studiach i nie ubolewam nad tym co do nich to pewnie pedagogika lub teologia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
Tego nie wiem, ale tam gdzie koncza sie argumenty tam zaczyna sie wklejanie filmikow z JKM.
Chyba taka moda ostatnio.

rzekłabym: tam gdzie kończy się myślenie tam zaczyna się JKM. Ale trudno wymagać myślenia od tych ogarniętych studentów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Kurde, a myslem, ze nas zmasakruje jak "Korwin lewakow". Studia, studiami, ale trzeba madrze wybierac. Z tego co widze jakies 60-70% tych polskich studentow szkol wyzszych prywatnyvh powinna wybrac szkoly zawodowe, licea techniczne, a nie studia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
tylko po co są studia jeśli ludzie którzy dostają dyplom nie są w żadnym stopniu przygotowani do życia, nie mówię że wszyscy bo tak nie jest ale niestety odsetek takich osób jest duży - przykład na pierwszej stronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
Kurde, a myslem, ze nas zmasakruje jak "Korwin lewakow". Studia, studiami, ale trzeba madrze wybierac. Z tego co widze jakies 60-70% tych polskich studentow szkol wyzszych prywatnyvh powinna wybrac szkoly zawodowe, licea techniczne, a nie studia.

a nie zauważyłeś Karolu, że dziś wszyscy muszą mieć magazyniera? Choćby skały srały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
KonkoN napisał:
tylko po co są studia jeśli ludzie którzy dostają dyplom nie są w żadnym stopniu przygotowani do życia, nie mówię że wszyscy bo tak nie jest ale niestety odsetek takich osób jest duży - przykład na pierwszej stronie

otóż to ... nic dodać nic ująć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
@KokoN, Nie wiem po co studiuja. Gdzies wyczytalem jak jeden student sie zawzial i w ciagu dwoch lat szesc licencjatow zrobil, chcial pokazac jak latwo dostac dyplom majac troche kasy.
@ anetapolak - Ano zauwazylem, co wiecej, mnie to przeraza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok