Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ktoś pracował przez vikarbyrå? - Norwegia

Czytali temat:
MultiNOR Konsultant Łukasz Raciborski (826 niezalogowanych)
42 Posty
Kamila Miserska
(misery)
Nowicjusz
witam, przyjęli mnie na vikariat jako przedszkolanke, przeszłam rozmowe kwalifikacyjną, ichniejszy kurs, podpisałam umowę, zdobyłam politiatest i.... nic. Nie dzwonią, czekam już jakieś 2tyg, dzwoniłam do nich i mówią, że mam czekać na telefon. Macie jakieś doświadczenie z vikariatami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Radzilabym szukac rowniez innych prac/pracy, a nie liczyc tylko na vikarbyrå.
Jak sama nazwa firmy wskazuje, to jak beda mieli prace to moze ci ja dadza, a moze ja dadza komu innemu. Dla firm tego typu liczy sie miec duzo ludzi na skladzie, zeby jak co, bylo z czego wybierac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Kamila Miserska
(misery)
Nowicjusz
a już się cieszyłam, że koniec męczarni. Nic bardziej optymistycznego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dwóch bardzo fajnych wikarych jest w polskim serialu Ranczo
leci w niedziele po 20 na jedynce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
do Misery: nie wiem do jakiej agencji trafilas, ale ja zmienilem prace na ringevikar do przedszkoli i zaraz nastepnego dnia zadzwonili z pierwszym oppdragiem. Na razie mam pozytywne wrazenia, bo wypelnili mi caly pierwszy tydzien. Zobaczymy jak to sie rozwinie . Rob to co ja, czyli bierz wszystkie zlecenia jak juz zadzwonia i probuj wysylac tez søknady bezposrednio do przedszkoli przez strone swojej kommuny. W tym kraju potrzeba niestety cierpliwosci . W sumie podczas rozmowy kwalifikacyjnej sam sie spytalem czy moga mi zagwarantowac przynajmniej 4 dni w tygodniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok