Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3 Posty
Zygmunt Komada
(zbrojarz)
Wiking
witam.
Jestem tu nowy.Mam pytanie mianowicie czy istnieje możliwość znalezienia pracy w systemie rotacyjnym ale z podstawowym niemieckim? Pracowałem w Norwegii w 2013 r z firmy Reinertsen ale w wyniku wypadku straciła kontrakty i kilkudziesieciu ludzi straciło prace.Tam nie musiałem znać norweskiego ani angielskiego.Szukam pracy rotacyjnej bo w związku z sytuacją rodzinną muszę częściej bywać w domu. Dodam też, że jestem zbrojarzem prawie 20 lat i mam spore doświadczenie. Jeśli ktoś wiedziałby o czymś to będę śledził forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
zbrojarz napisał:
witam.
Jestem tu nowy.Mam pytanie mianowicie czy istnieje możliwość znalezienia pracy w systemie rotacyjnym ale z podstawowym niemieckim? Pracowałem w Norwegii w 2013 r z firmy Reinertsen ale w wyniku wypadku straciła kontrakty i kilkudziesieciu ludzi straciło prace.Tam nie musiałem znać norweskiego ani angielskiego.Szukam pracy rotacyjnej bo w związku z sytuacją rodzinną muszę częściej bywać w domu. Dodam też, że jestem zbrojarzem prawie 20 lat i mam spore doświadczenie. Jeśli ktoś wiedziałby o czymś to będę śledził forum.

To w Niemcach masz szanse i dobre zarobki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Zygmunt Komada
(zbrojarz)
Wiking
Nie tak do końca dobre zarobki. Mam porównanie bo byłem tu i tam. W Niemczech nie spotkalem się z systemem rotacyjnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Zygmunt Komada
(zbrojarz)
Wiking
tak naprawde to o rotacje mi chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
zbrojarz napisał:
tak naprawde to o rotacje mi chodzi

To sie zatrudnij w PL jak jestes naprawdę dobry to 5 tys zarobisz bez żadnych cudów i przy rodzinie będziesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zbrojarz napisał:
witam.Mam pytanie mianowicie czy istnieje możliwość znalezienia pracy w systemie rotacyjnym ale z podstawowym niemieckim?
w niemczach pewnie tak... moze na upartego w belgii czy szwajcarii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Yatsek napisał:
zbrojarz napisał:
witam.Mam pytanie mianowicie czy istnieje możliwość znalezienia pracy w systemie rotacyjnym ale z podstawowym niemieckim?

A Austria to uj! Jak już udzielasz rad to bądź dokładny!

Ordnung muss sein!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Joseph napisał:
Yatsek napisał:
zbrojarz napisał:

A Austria to uj! Jak już udzielasz rad to bądź dokładny!

Ordnung muss sein!

w Austrii to pewnie nie da rady ze wzgledu na Fronczewskiego... ykhmmmm... przepraszam... ze wzgledu na konsula )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Witam. Widzę, że trzeba odświeżyć temat. Zaczął się sezon to powinny też zaczynać się duże projekty budowlane gdzie można pracować na rotacji. Pracy jest dużo ale, znaleść prace rotacyjną to fajna sprawa. Pracuje w firmie gdzie jest rotacja 4/2 jako kierowca. Ale to już ostatnie dni tego systemu. Teraz jest propozycja 8/1 wiec trzeba się ewakuować. jeśli ktoś by słyszał o pracy dla kierowcy w rotacji 4/2 lub 6/2 to proszę o info. Ja z mojej strony mogę dać namiary na prace 8/1 z bardzoooooo dużą ilością godzin na projekcie panstwowym. wymóg to bardzo dobry angielski, lub dobry norweski, oraz prawko C+E. Pozdrawiam Michal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Witam. Temat cos nam zamarl!!!!! Słyszałem o projekcie budowy tunelu na E16 który będzie wykonywal Peab. Macie moze jakieś szczegóły na ten temat?? Lub na inne tunele oraz inwestycje rzadowe,które startuja niebawem? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok