Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Najlepiej napisz po polsku to ci jeszcze zapomogę dadzą..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
kama kaka
(moonlight)
Wiking
witam a jeśli ja i chłopak mieszkamy razem, on ma legalną prace a ja pracuje na czarno to mamy liczyć jako jedną osobę zamieszkałą w tym mieszkaniu czy dwie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
moonlight napisał:
witam a jeśli ja i chłopak mieszkamy razem, on ma legalną prace a ja pracuje na czarno to mamy liczyć jako jedną osobę zamieszkałą w tym mieszkaniu czy dwie?

jak ciebie juz deportuja to jako jedna.

urwa bezczelnosc do kwadratu, jebac na czarno i zapomogi brac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
en kvinne i norge
(enkvinneinorge)
Nowicjusz
moonlight napisał:

Czasem wydaje mi sie, ze po drugiej stronie siedzi jakis dzieciak i jaja sobie robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
kama kaka
(moonlight)
Wiking
jejeje przepraszam ale źle się wyraziłam Nie mialam na myśli swojej sytuacji bo mnie już życie w norwegii nie dotyczy, ale moja dawna znajoma uparcie twierdziła że tak się da i chciałam się po prostu upewnić że nie ma racji swoją drogą to dziękuje za 'miłe odpowiedzi'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
moonlight napisał:
jejeje przepraszam ale źle się wyraziłam Nie mialam na myśli swojej sytuacji bo mnie już życie w norwegii nie dotyczy, ale moja dawna znajoma uparcie twierdziła że tak się da i chciałam się po prostu upewnić że nie ma racji swoją drogą to dziękuje za 'miłe odpowiedzi'

czego oczekujesz od ludzi ktorzy normalnie pracuja i placa podatki na takich kombinatorow? Przepisu na to jak kombinowac jeszcze bardziej i wyludzic wiecej pieniedzy?

takie zasilki to sa z założenia dla ludzi ktorym sie powinela noga chwilowo, aby mieli jak przetrwac trudny okres i wrocic na rynek pracy i utrzymywac sie samemu, a nie sposobem na zycie jak to wiekszosc ma w mniemaniu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
A ilu kombinatorow trzeba wyeliminowac zeby placic mniejszy podatek? Jak bys mial jaja tez bys pewnie kombinowal Nie zmienisz swiata poza tym polacy to co najmniej 5 liga w porownaniu z ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
oppenheimer napisał:
Jak bys mial jaja tez bys pewnie kombinowal Nie zmienisz swiata...[/quote]

Nie wyludzam zasilkow bo nie mam jaj......genialny system wartosci. wszyscy kradna to ja tez bede.

Kiedy ci ludzie z tym prl-em pod kopula wymra w koncu i dlaczego dostali pszporty.......

pieniadze zamiast na kombinatorow moga isc na, drogi,szkoly....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
forum w wersji mobilnej to katastrofa.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
en kvinne i norge
(enkvinneinorge)
Nowicjusz
oppenheimer napisał:
A ilu kombinatorow trzeba wyeliminowac zeby placic mniejszy podatek? Jak bys mial jaja tez bys pewnie kombinowal Nie zmienisz swiata poza tym polacy to co najmniej 5 liga w porownaniu z ...

Swiata sie nie zmieni, co nie znaczy, ze trzeba robic to co inni.
Jezeli cos mi nie odpowiada albo sie z tym nie zgadzam, to tego nie robie, bez wzgledu na to, czy jestem jedyna w tej kwestii czy nie i bynajmniej nie swiadczy to o braku jaj (choc w moim przypadku, rzeczywiscie ich nie mam).

Ktos kto okrada innych i pyta jak mozna ukrasc jeszcze wiecej, nie powinien liczyc na porady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok