Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Powstała wyszukiwarka ofert pracy dla Polaków w NO - Norwegia

Czytali temat:
Marta Martusia frezja62 (1706 niezalogowanych)
96 Postów
Założyciel MN
będziemy ją z dnia na dzień rozwiająć. Dziennie pojawia się kilkanaście nowych ofert pracy. Polecamy www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace
Zgłoś wpis
24 Posty

(marcoo47)
Wiking
odkrycie,szal.to istnieje x lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
przerzucilem kilka tych waszych ogloszen..... i ja sie zastanawiam jaki jest cel tlumaczenia absolutnie wszystkich ogloszen z FINN.NO??? zwalszcza tych gdzie jest zapisane w wymaganiach od przyszlego pracodawcy:

behersker det norske språket godt

• God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne

- Behersker skandinavisk (norsk/svensk) flytende skriftlig og muntlig
- Har gode engelskkunnskaper

po co to???? ten kto smiga bezproblemowo po norwesku nawet tu nie zajrzy.... szkoda waszego czasu.... czasami mam wrazenie ze tlumaczycie te ogloszenia na zasadzie pustej blondynki, ktora sciagajac w szkole sredniej na klasowce przepisuje wszytsko jak leci, laczenie z imieniem i nazwiskiem kolegi z lawki obok )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
podoba mi sie ta uwaga ,,celujaco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Łukasz Dziubeła
(luka178)
Wiking
Witam
Jestem producentem!
Ja piszę do z Polski z zapytaniem czy nie był by ktoś z was może zainteresowany współpracą ja mógłbym wysyłać domki letniskowe-działkowe, drewutnie itp. Łatwy montaż jest tych domków. Proszę o kontakt. Zdjęcia mogę wysłać emailem gdyby ktoś z was był zainteresowany. Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok