Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3128 niezalogowanych)
17 Postów
Adam Szymczyk
(as33v95)
Wiking
gdzie jak nie tu pytac o nia ludzi ktorzy cos moga wiedziec na ten temat
pomoc czasami mozna otrzymac od NORMALNYCH ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Owszem, pomoc mozena uzyskac, ale trzeba tez pomyslec jak sie o cos prosi.

Tymczasem, zycze milego popoludnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
as33v95 napisał:...pomoc czasami mozna otrzymac od NORMALNYCH ludzi
NORMALNI i Logicznie myślący Ludzie , nie Pomagają BUFONOM ... ! .
---
Ponieważ szkoda czasu dla kogoś , kto pyta się o jakąkolwiek pracę w Norge .
---
Z takim tekstem jak twój , raczej trzeba próbować na Forach Angielskich , Irlandzkich ... !
---
Tam jest możliwość od ręki , znaleźć pracę z ulicy na zmywaku .
---
Może w Holandii można załapać się na byle co do szklarni , tak na początek ...
..." ponieważ siedzieć i dłubać w nosie ............... " .
---
Tu trzeba przedstawić Konkrety i to poparte dokumentami ...
---
Inaczej , jest Polewka z takich Mundralińskich , którzy mają Cały Świat w Dupie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
jaki normalny człowiek da Ci prace gdzie nie wie co umiesz robić lub co byś chciał robić, masz prawko , znasz język ? napisz na ogólnym co umiesz i co chcesz robić a może się ktoś trafi kto Cię potrzebuje. Jeśli mówisz/piszesz że możesz robić wszystko to umiesz dużo rzeczy ale nic konkretnie. Poczytaj sobie spokojnie forum bo i tak będziesz długo czekał i zdecyduj się na coś w czym jesteś zajebisty wyślij CV do pracodawcy, dzwoń do niego i chociaż raz na tydzień pokaż się tam ...
p.s. kto jest do wszystkiego ten jest do niczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Adam Szymczyk
(as33v95)
Wiking
nie rozpisywalem sie tutaj na swoj temat (zaznaczylem rowniez ze wszelkie info podam priv) zeby miec pewnosc ze ktos faktycznie jest zainteresowany moja osoba.
Jesli niestety wszyscy maja pobiezne myslenie o osobach chetnych do jakiejkolwiek pracy (ze potrafiac wszystko potrafi sie nic) to napisze cos o sobie.

Do tej pory (ostatnie 3 lata) pracowalem jako kierowca w Polsce I krajach Europy zachodniej. Posiadam Prawo jazdy kat. b. pracowalem rowniez jako pracownik budowlany, stolarz, manager w osrodku wypoczynkowym nad polskim morzem, pracowalem tez rok jako mechanic samochodowy
bardzo dobry angielski, niemiecki podstawowy, troche tez mowie po rosyjsku,

Jestem chetny do pracy na jakimkolwiek stanowisku gdyz troche mi sie posypalo w zyciu I postanowilem cos zmienic mysle ze na lepsze(w tym przypadku mysle tu o wyjezdzie za granice).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
widzisz gdybyś się choć trochę przygotował to wiedziałbyś że w Norwegii (bynajmniej mi się tak wydaje) najlepiej jest obrać sobie jeden zawód w którym się czujesz dobrze i tam szukać. Jak sobie wyobrażasz odpowiedz na pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej : co Pan potrafi ? - wszystko no i jesteś spalony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Adam Szymczyk
(as33v95)
Wiking
uwazasz ze kazda rozmowa kwalifikacyjna zaczyna sie od co pan umie??!!! chyba logiczne jest ze jesli udam sie do firmy ktora zaoferuje mi prace to bedzie ona miala sprecyzowana dzialalnosc( I wiadomo bedzie wtedy czym ona sie zajmuje I jakie stanowisko bedzie mi oferowane.). Jesli bedzie to cos czego nie potrafie po prostu podziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
as33v95 napisał:
uwazasz ze kazda rozmowa kwalifikacyjna zaczyna sie od co pan umie??!!! chyba logiczne jest ze jesli udam sie do firmy ktora zaoferuje mi prace to bedzie ona miala sprecyzowana dzialalnosc( I wiadomo bedzie wtedy czym ona sie zajmuje I jakie stanowisko bedzie mi oferowane.). Jesli bedzie to cos czego nie potrafie po prostu podziekujea ty z kosmosu jesteś? myslisz ze od teraz firmy zaczną wysyłac do ciebie propozycje pracy a ty bedziesz przebierał w ofertach?
w rzeczywistości wygląda to troche inaczej ale powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
as33v95 napisał:
uwazasz ze kazda rozmowa kwalifikacyjna zaczyna sie od co pan umie??!!! chyba logiczne jest ze jesli udam sie do firmy ktora zaoferuje mi prace to bedzie ona miala sprecyzowana dzialalnosc( I wiadomo bedzie wtedy czym ona sie zajmuje I jakie stanowisko bedzie mi oferowane.). Jesli bedzie to cos czego nie potrafie po prostu podziekuje

Jak czegos nie umiesz co potrzebuja w firmie to w Norwegii na rozmowe raczej Cie nie zaprosza.
U nich tylko konkrety, a wiedz, ze na rozmowie kwalifikacyjnej jest troszke inaczej niz w Polsce.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
alexkawa napisał:
as33v95 napisał:
podsumowujac wg narzedzi dedukcyjnych logiki klasycznej: baran jak ch#

Mowiem...Zreszta i tak jestescie cierpliwi. okreslenie welniany jest wlasciwe. W koncu to "rodak" ...Redukowanie do absurdu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok