Witajcie forumowicze , mam do Was kilka pytań, a mianowicie chce wyjechać do Norwegi do pracy i więc chciałbym zapytać jak wygląda wyjazd przez agencje tzn jak wygląda przebieg rekrutacji , jak długo to trwa , czy coś się placi na wstępie, czy są szkolenia, rozmowy kwalifikacyjne w polsce czy w norwegi? po prostu info od kogoś kto wyjechał przez agencje ! nie prosze o załatwienie pracy , nie bede płacił za załatwienie , proszę tylko o kilka cennych porad ! przyznam że rozsyłam CV codziennie , szukam na finn.no , jobzone mam swój profil , adecco.pl również i że tak powiem ciszaaa w eterze
moje CV w skrócie : Jestem wykwalifikowanym stolarzem ( 5 lat doświadczenia) , język angielski komunikatywny , niemiecki podstawy, ksiązeczka epidemiologiczna , uprawnienia na żurawie sterowane z poziomu roboczego typu II S do 1 tony , komputer ( word,exel,powerpoint) obsługa programu SAP, prawo jazdy B, szkolenia ISO, HACCP, LEAN ,SHE, obecnie pracuje w drukarni fleksograficznej opakowań foliowych i papierowych ( Mondi Group International AG Packaging jako operator maszyny przewijająco- tnącej ( titan, kampf) , ogólne umiejętności IT

moje CV w skrócie : Jestem wykwalifikowanym stolarzem ( 5 lat doświadczenia) , język angielski komunikatywny , niemiecki podstawy, ksiązeczka epidemiologiczna , uprawnienia na żurawie sterowane z poziomu roboczego typu II S do 1 tony , komputer ( word,exel,powerpoint) obsługa programu SAP, prawo jazdy B, szkolenia ISO, HACCP, LEAN ,SHE, obecnie pracuje w drukarni fleksograficznej opakowań foliowych i papierowych ( Mondi Group International AG Packaging jako operator maszyny przewijająco- tnącej ( titan, kampf) , ogólne umiejętności IT