no panowie widzę że temat sie rozwinał
ale to bardzo dobrze przynajmniej się troszeczke dowiedziałem co i jak , nie bede przytaczał cytatów ale niektóre słowa dały mi do zrozumienia, a co do CV to mam napisane po angielsku i z dobra pisownia
zdjecia nie mam ale też niewiem czy lepiej z zdjeciem czy bez
a co do cv że niby takie długie i za duzo tego to mi sie wydaje że nie jest wielce wygórowane , napisałem poprostu to co robiłem robie i umiem robic dobrze , pracodawcy byli zadowoleni z mojej pracy i są do dzisiaj tylko że szkoda że w Poolsce pracodawcy myślą że jak pochwalą i zachwalają i sa zadowoleni z pracownika to ,to wystarczy po co dac mu podwyzke niech jebie za śróbki
a tak się składa że aktualnie pracuje w miedznarodowej firmie z filiami na całym świecie i zgadnijcie gdzie zarabiają najmniej a robia najwięcej ?? w pierdolonej szarej polsce gdzie nie ma przyszłości !! i taka jest prawda , więc dlatego podjełem taką a nie inną decyzje o wyjezdzie do "Norge" i nie poddam się tak łatwo , będe walczył do skutku!
" Daj rybakowi rybkę, to zje rybkę i dalej będzie głodny. Daj wędkę to sam złowi rybki"

" Daj rybakowi rybkę, to zje rybkę i dalej będzie głodny. Daj wędkę to sam złowi rybki"