Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Piotr Piotr (3738 niezalogowanych)
12 Posty

(ensimek)
Wiking
jasta102 napisał:
ensimek napisał:
jasta102 a ty byś zatrudniał za doświadczenie i kwalifikacje czy za piękne oczy?
ja po okularach i łańcuchu poznaję
no i po skarpetach też

kryteria pierwsza klasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no dobra bez żartów
spróbuj i wyślij z jedno CV bez tych polskich okularów
niech tak się nie rzuca w oczy, żeś rasowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
yzia napisał:

No taki kraj... I jako wykształcony człowiek wcale nie zarobisz więcej niż niewykształcony. Trochę to dołujące.

Hmm, interesujące....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(ensimek)
Wiking
jasta102 napisał:
no dobra bez żartów
spróbuj i wyślij z jedno CV bez tych polskich okularów
niech tak się nie rzuca w oczy, żeś rasowy

ha! gotye !, zarty na bok, cv wysyłam ze zdjęciem bez okularów nawet widać delikatnie że zdjęcie w garniaku robione

aby uprzedzić kolejne pytania: łancuchów nie noszę, białych butów też nie, dresy - tylko do biegania!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
ensimek napisał:

(...)nawet widać delikatnie że zdjęcie w garniaku robione

U mnie ostatnio miał rozmowę kwalifikacyjną jeden pan, co w garniturze przyszedł. Pracy nie dostał bo podobno zbyt "nadęto" na niej wyszedł.

I wszyscy się dziwowali, że tak się oficjalnie wystroił, heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(ensimek)
Wiking
ja mam szczery uśmiech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wniosek
najpierw trzeba przez lornetkę
zza krzaka
czaić jakie kanony obowiązują w danym miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Purii_id napisał:
yzia napisał:

No taki kraj... I jako wykształcony człowiek wcale nie zarobisz więcej niż niewykształcony. Trochę to dołujące.

Hmm, interesujące....

Chodzi pewnie o podatek. Jak sie ma te 40-50% podatkku, to czlowieka moze troche ruszyc jak patrzy na wyplate i widzi , ze panstwo polowke pensji zabralo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
krystian kaszubowski
(krystek99)
Wiking
Dziekuje wam wszystkim za info!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Witam wszystkich na forum.W nawiazaniu do poprzednika,który szuka pracy w Norwegii,to mam ten sam problem,co On.Też szukam pracy,ale jako kierowca ciężarówki i nie mogę sie doszukać firmy,która zechciałaby mnie przyjąć.W odróżnieniu jednak od przedmówcy,pracowałem jako kierowca w Norwegii przez ostatnie 2 lata(do listopada 2012)jednakże firma zaczęła,powiedzmy to odglednie,zmieniać kierunki w transporcie i niestety dała kilku driverom wypowiedzenia.Od listopada próbuje sie gdzieś dostać do pracy,wysyłam dziesiątki zgłoszeń na maile,ale bezskutecznie.....Nie wiem i nie rozumiem dlaczego?Mam Norweski pesel,pozwolenie z Policji,konto w banku,nawet jestem zarejestrowany w Norweskim NAVie...tylko leciec i zacząc pracować...Czy jest ktoś chetny mi pomóc lub chociaż podpowie,co robić?jak się ponownie dostac do pracy w Norwegii?Pozdrawiam i z góry dziekuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok