Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wypadek drogowy - Norwegia

Czytali temat:
Kamil Lejczak (697 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
Witam,kilka dni temu norek cofajac wjechal mi w auto na polskich numerach.Oczywiscie jego wina.zadzwonilem do ubezpieczalni,zarejestrowali szkode i od dwoch tyg nic sie nie dzieje.Czy ktos mial podobna sytuacje??Powinienem cos robic??Nie mam drugiego auta i to dla mnie straszny problem.Czy w norweskiej ubezpieczalni jest mozliwosc wziecia pieniedzy za szkode czy jedyna opcja to naprawa na ich koszt w warsztacie.Dzieki z gory za pomoc.Pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Kumpel miał trochę podobnie, i miał do wyboru naprawę w serwisie albo kasę ale wg. wyceny ile by to kosztowało w Polsce a nie w NO, ale to było tylko zarysowanie bez związku na zdolność auta do jazdy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Oki,dzieki.Norweska ubezpieczalnia zrobila wycene wg polskich stawek??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
links napisał:
Witam,kilka dni temu norek cofajac wjechal mi w auto na polskich numerach.Oczywiscie jego wina.zadzwonilem do ubezpieczalni,zarejestrowali szkode i od dwoch tyg nic sie nie dzieje.Czy ktos mial podobna sytuacje??Powinienem cos robic??Nie mam drugiego auta i to dla mnie straszny problem.Czy w norweskiej ubezpieczalni jest mozliwosc wziecia pieniedzy za szkode czy jedyna opcja to naprawa na ich koszt w warsztacie.Dzieki z gory za pomoc.Pzdr

A zrobiłeś juz wycene szkody????Bo samo zadzwonienie do ubezpieczalni nie wystarczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
oni powinni wycenić według stawek norweskich
dać pieniądze
i lawetę, aby dowieźć do najbliższego zakładu w Polsce
nie tyle najbliższego co taniego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Wlasnie nie zrobilej jeszcze zadnej wyceny.Powiedzieli zebym czekal na kontakt od nich,ale kompletnie nic sie nie dzieje.Dlatego nie wiem jak sie za to zabrac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
links napisał:
Wlasnie nie zrobilej jeszcze zadnej wyceny.Powiedzieli zebym czekal na kontakt od nich,ale kompletnie nic sie nie dzieje.Dlatego nie wiem jak sie za to zabrac...
wyluzuj... w norwegii kazdy mysli juz o swietach i dniach wolnych od pracy..... po swietach cos sie ruszy zapewne w Twojej sprawie.... a jak nie to reaguj, tylko na litosc boska nie rob tego w maju...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok